Reklama

Reklama

Všemocný Batman: Zvířecí instinkty

  • USA Batman Unlimited: Animal Instincts
Trailer

Obsahy(1)

V Gothamu dojde k sérii bizarních zločinů, jejichž tajemství dokáže odhalit pouze jednička mezi detektivy – Batman! Stopy nevedou k nikomu menšímu než k Tučňákovi a jeho tlupě zabijáků se zvířecí podobou a vlastnostmi. Tahle zdivočelá banda, kam patří Silverback, Cheetah, Killer Croc a obří Muž-Netopýr, se v čele armády robotických masožravců zdá neporazitelná. Jenže Batman má vlastní plán a do boje vyšle hrdiny známé jako Green Arrow, Flash, Nightwing a Robin. Ve zbrusu novém animovaném dobrodružství z dílny DC Comics se tak stanete svědky zuřivého utkání v betonové džungli velkoměsta. Až skončí, budete chtít další! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Presne ten typ filmov, z ktorých si uťahoval posledný diel Batman: The Brave and the Bold. Ušité na mieru merchendisu od Mattelu vrátane troch absurdných kostýmov Batmana a hrozného loga, aby odlíšilo túto líniu hračiek od ostatných. Príbeh je absolútne nepodstatný a jeho účel je len predať čím viac rôznych hračiek. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Mno, patrilo by sa povedať, že tento Bat-animák, nepatrí medzi tie dospelejšie. Ja som to pochopil už hneď na začiatku keď nám predstavili nepriateľov. Inak som sa prekvapivo nenudil. Je to vydarené animačne a akčne, Batman a jeho kumpáni (Arrow, Flash, Nightwing a Red Robin) sú fajn, je to krátke a ma to tempo. Nič viac nič menej. Ako oddychovka na večer po robote, kde vidíte už len na jedno (alebo na pol) oka, celkom poteší. 70% - 3* ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Příjemný oldschool trochu připomínající staré dobré časy DCanimáků, ale celé je to očividně nízkorozpočtovější což vede ke zjednodušování jak v animaci, tak ve scénáři a dobré momenty se tak střídají s potupnýma chvilkama... Za mého oblíbeného Green Arrowa bych tam možná hodil i tu čtvrtou stár, ale zůstanu při zemi. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Batman se s pomocí Arrowa, Flashe, Nightwinga a Red Robina vypořádá s Penguinem a jeho partičkou zvířecích robotů a mutantů. Je to velmi dětsky laděná, jaksi futuristická verze Gothamu. Přijde-li na prcky, jsem rozhodně fandou BRAVE AND THE BOLD, tohle mě nijak extra netáhlo, hlášky a akční scénky vyšly často naprázdno a chvílema jsem se i nudil. Ale... být mi tak 10, žeru to. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Dobře zvolená sestava reků v kostýmech působí v žánru animáků jako živá voda. Tady jde však bohužel o jediné zásadnější pozitivum, jinak je nový Batman čistý průměr, byť řemeslně (bitky, animace, hudba) dobře provedený. Každopádně k boji proti Tučňákovi a jeho bratrstvu kočičí pracky se po zhlédnutí už nevrátíte - prostě jednohubka. ()

Galerie (43)

Reklama

Reklama