Reklama

Reklama

Recenze (3)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Poslední díl z Massiho poliziotteschi trilogie (viz "Mark il poliziotto" '75 a "Mark il poliziotto spara per primo" '75) Mladý, úhledný a velmi přesvědčivý Franco Gasparri zde hraje Marka Pattiho, tedy ne už komisaře Marka Terziho jako v prvních dvou filmech. Gasparri hraje roli Marka Pattiho velmi přesvědčivě, možná daleko víc než důstojníka Terziho. Jako tajný důstojník pro odhalovaní narkotik proniká do zločineckého podsvětí v Miláně a jeho okolí. Jeho uliční průprava a informovanost se mu dobře hodí, když ho Interpol pověří vniknutím do gangu teroristů za účelem odhalení této rozsáhlé evropské organizace. Tato velmi poutavá zločinecká detektivka se zajímavým obsahem (mezinárodní terorismus, obchod s narkotiky atd) mě vzala už od své úvodní scény. Později s přibývajícím napětím, znamenitou násilnou akcí (jen ty honičky a široký výběr z různých značek aut) a bezvadným hraním (obsazení bylo vynikající, co jméno, to v žánru žádný nováček) jsem neměl už pochyb o tom, že jsem právě viděl další znamenité eurocrimi, z mého pohledu o krapet lepší než první díl ("Mark il poliziotto" '75), dvojku si vychutnám někdy příště, už teď jsem ale natěšený. Nesmím zapomenout ani na nádherně hbité a velmi dynamické Ciprianiho hudební skóre, které se sem parádně hodilo. Nej scény (když opomenu tu na nádraží, pomalé vyčkávání a vyjednávání s policejní a vojenskou přesilou, tak ta s převážením mrtvého na sedačce v autě na začátku). To byla akcička, která mě vážně dostala, nezapomnělo se v ní naprosto na nic:-) Massiho další velmi profesionální a parádně realistický bonbónek.. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Prototyp priemerneho poliziotteschi. Skoda, ze nekomentuje uzivatel erl, ten sa vyzna, zas tu je len Karlov koment. Dlho sa nic nedialo, rozjelo sa to az unosom toho vlaku, Marcela Michelangeli fajna, preto dam s prizmurenim jedneho ocka priemer . 55 % ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Klasicke poliziotteschi, ktere se bohuzel zacina poradne rozjizdet az unosem vlaku :-). Cili tak po hodine. Hlavni hrdina celkem sympatak, ...a hlavne zacinam zjistovat, ze me cim dal tim vic bavi Marcella Michelangeli. To je moc pekna holka. :-) 3+ ()

Reklama

Reklama