Reklama

Reklama

Sweet Home

  • Polsko Ostatni lokator
Trailer

Alicia je mladá realitní makléřka, která náhodou objeví starý bytový dům, v němž si plánuje tajná romantická setkání se svým přítelem Simonem. Ale netuší, že pronajímatel budovy najal partu vrahů, aby odstranili posledního nájemníka. Když je Alicia se Simonem přistihnou při činu, jsou nuceni bojovat i o své životy. (TheDon)

Videa (1)

Trailer

Recenze (60)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Mladý párik sa ocitne v zlom čase na zlom mieste a cestu im skríži skupinka maskovaných idiotov, takže sa začína hra na mačku a myš. A keď to už vyzerá celkom nádejne, to najhoršie ešte len príde - veľký šéf, ktorého zlikvidovať je mimo ľudských síl... ale horda svalov nemusí vždy znamenať hordu inteligencie, že... Spočiatku ma to veľmi nebavilo, ku koncu sa to už zlepšilo, pribudla aj brutalitka a sympatická (a pekná) hlavná hrdinka, ktorej divák musí držať palce, ma donútila tento kúsok bez problémov dopozerať - napriek tomu sa nejedná o horor, na ktorý budem dlho spomínať (debilné chovanie postáv a klišé je už v týchto home-invasion pomaly tradíciou). ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Hlavně v první polovině je Sweet Home až ubíjející svou bezradností. Kdykoli je třeba nějak posunout nebo zkomplikovat děj, stane se tak tím způsobem, že některé kladné postavě něco upadne, o něco zakopne nebo jí zazvoní mobil, čímž na sebe záporáky upozorní. Plus předimenzovaná, návodná strašidelná hudba, která ve výsledku působí až kontraproduktivně. Úplně dobrým rozhodnutím nebylo ani natáčení z větší části v angličtině, protože zdejší španělští herci ji moc přesvědčivě nedávají (předpokládám, že ten anglicko-španělský BluRay je originální verze, nikoli dabing). Občas je to pak nechtěně vtipné. Plusem je naopak docela hodně vymazlená technická stránka a nástup respekt budícího bosse v závěrečné třetině. Nechal jsem se v tomto případě tak trochu opít rohlíkem a udělím alespoň tři hvězdy, byť mi rozum říká, že bych měl jít ještě o něco níž. ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Až do príchodu veľkého zlého ujca som nemal pocit, že Sweet Home sa zaraďuje žánrovo pod horor. Toľko k prvým dvom približne tretinám snímku, ktoré som ako tak prekúsol. Ani po nástupe hlavného záporáka som síce nejak významne nezaznamenal zmenu čo sa žánrového hľadiska týka, ale aspoň začal film naberať aké také grády pretože Mr. Bad Guy sa so svojimi obeťami naozaj nepáral (hádam len ku koncu, aby sa nepovedalo). Vo výslednej rovnici to ale na hodnotení veľký zárez nespraví, možno tak hviezdu navyše. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

I přes krátkou stopáž, jsem se tak nějak po té nudnější polovině (vánoční úvod, ale příjemně navnadil) cítil zklamaný. No naštěstí po té amatérské partičce, přišel na scénu pravý čistič, který se fakt s ničím nesral a teprve s ním nastalo to pořádné dusno v baráku. Dojde na pár pěkných Gore scén, hlavní dvojice byla celkem sympatická a finále hezky ujetý, přímo pod kanálem z rušné ulice, fightík mezi blondýnou ve spodním prádle a nabušeným řezníkem. Ale přijde mi, že takových Hororů, jako je Sweet Home, jsem už viděl mraky a více jak na tři * to tady asi nevidím. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Pro mě je tenhle film nečekaným překvapením. A i přes neoriginální zápletku je to hodně podařený Home Invasion. Mínusem je pomalejší rozjezd a né až tak povedený finále. Zabijáci moc rozumu taky nepobrali a jejich chování je naprosto debilní. No ale na tohle jsem si u podobných filmů už zvykl. Naopak hlavní hrdinka si počíná celkem logicky a je vidět, že přemejšlí. Má " větší koule" jak všichni chlapi dohromady. Taky musím pochválit práci kamery kde třeba scéna s padajícím mobilem byla luxusní. Najde se tu i nějaká krev a celkem podařený gore efekty. Ikdyž jich tady moc není. Ale ještě lepší než kamera je hudební ( zvuková ) stránka filmu. To je masakr. V potřebných chvílích dodává scénám ještě větší grády a film tím dělá kurevsky napínavej. I díky 80 minutové stopáži je to pohodová hororová jednohubka. Která si u mě vysloužila slabší 4 hvězdy. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama