Reklama

Reklama

Trabantem do posledního dechu

  • Slovensko Trabantom do posledného dychu (více)
Trailer 1

Patrně nejznámější český cestovatel současnosti Dan Přibáň podnikl svou dosud nejnáročnější expedici. Posádky dvou žlutých trabantů, polského Fiatu neboli malucha, čezety, jawy a dokonce i dvou invalidních vozíků vyrazily z australského Perthu, a během půlroční dobrodružné výpravy projely Východní Timor, Indonésii, Malajsii a Thajsko. (Aerofilms)

(více)

Diskuze

Cordell

Cordell (hodnocení, recenze)

Tak spatny to nebude, ale dnes uz to bude spis na vydelek...ze 3 mega jim jeste zbude na bydleni a stravu aby po prijezdu domu nemuseli vybirat popelnice :) Vsak to zkuste, dat vypoved z prace, jezdit nekde pul roku a potom se vratit pokud nemate moc nasetreno :D

MikeCool

MikeCool (hodnocení, recenze)

B.e.n.Q

Docela bych rád věděl, jestli to tihle nýmandi vůbec viděli a jestli jo, tak by si to zasloužilo odůvodnění (komentář). :-)

B.e.n.Q

B.e.n.Q (hodnocení, recenze)

Zdravíme choré jedince jménem ,,ac3r'' a ,,Tomas1408'' :) My to chápeme, když je člověk idiot, tak se s tím většinou nedá nic dělat :)

na příspěvěk reagoval MikeCool

osiris27

osiris27 (hodnocení, recenze)

Sice jsem ještě žádný komentář k žádnému filmu nenapsal a ani nenapíšu,protože nevím co napsat a od toho jsou tu jiní.Ale dávat tomuto Dokumentu hodnocení (odpad),který si podle mě ani takového hodnocení nezaslouží(podle předchozích dílů). Viz. nick ac3r kterému zřejmě šlo jenom o to zkazit procentuální stav tohoto filmu (dokumentu) my přijde ubohé..Dokument jsem ještě neviděl a těším se na něj u nás v Nymburce 19.3

Uživatel osiris27 smazal svůj příspěvek.

Kulhi13

Kulhi13 (hodnocení, recenze)

10.3. byla v Havířově předpremiéra i s účinkujícími. PARÁDA!!!

na příspěvěk reagoval Sifaka

Renie42

Renie42 (hodnocení, recenze)

jak já se na to těším. sledovala jsem je na Facebooku a moje jméno bylo i na jednom autíčku

Související novinky

Startuje letní přehlídka BEST FILM FEST

Startuje letní přehlídka BEST FILM FEST

14.07.2016

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 14. do 20. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama