Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tentokrát Dan přizve do česko-polsko-slovenského týmu dobrodruhů také svou přítelkyni, motorkářku Dominiku, a dva majitele již zmíněných invalidních vozíků, Jakuba a Kristínu. Dan shání vozidla, Dominika se seznamuje s čezetou, posádka absolvuje první pokusné jízdy a seznamování s novými členy. Konečně je tu slavnostní start, první závada na čezetě, naložení žlutého cirkusu do kontejneru a – odlet! (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Pořídili jsme si perfektního Malucha. V podstatě nic na něm nefunguje, nesvítí světla, neblikaj blinkry, startuje se větví." Tak Egu a Babu se tváří celkem v pohodě, Maluch budí mírné obavy a motorky se možná rozjedou. Taky posádky vypadají dobře, možná dostanou i víza, vozíčkáři jsou dobří blázni a jsem si celkem jistý tím, že Marcin si s sebou měl vzít ten traktor. Ve filmu mi tento pořádný prolog chyběl a proto jsem moc rád, že jsem si ty přípravy mohl s cestovateli užít. A taky se poučit, protože já bych nepřežil ani ten odjezd. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je fajn, že se cirkusu daří a že se rozrůstá. Upřímně mu fandím a těším se na další tóčo. Jenže ona je někdy lepší komořina než symfoňák. Je tady spousta věcí, který nejsou potřeba vidět a spousta řečí, který nejsou potřeba slyšet. Okay, tak kdo byl za život jednou u Mácháče a jednou na Slapech, tomu třeba pětiminutovka věnovaná očkování přijde zajímavá, ale trošku mně přijde, že cirkusáci měli při týhle expedici kameru s mikrofonem u huby i na záchodě. A to mě osobně tak úplně neba, protože jak to vypadá na záchodě moc dobře vím i bez Road movie. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Líbí se mi, kterak názvy jednotlivých dílů dokonale reflektují jejich děj. První díl nám kromě těch pár nových koleček ukazuje i řidiče a řidičky těchto nových našlapaných strojů. Celý díl se táhne v rytmu příprav a komplikací ohrožujících start žlutého cirkusu. Několik zúčastněných nažene do postelí lehčí verze rýmičky a o komplikace je tak postaráno. Příjemné bližší seznámení se s posádkou. Něco takového ve filmu zřejmě býti mělo. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poté, co jsem před pár dny slyšel rozhovor s Danem Přibáněm, se mi pořádně zastesklo po jeho žlutém cirkuse a došlo mi, že jednu z těch seriálových verzí jsem ještě ani nerozkoukal. Další dvě na mě taky čekají s pár doposud neviděnými díly, ale Austrálie mi teď ze všech láká rozhodně nejvíc. ()

Reklama

Reklama