Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Posádka procitá po deštivé noci, cesta je stále rozbahněná a den začíná týmovou spoluprací nad opravou řídítek na Jawě. Konečně hotovo a jede se dál. Bohužel ne nadlouho. Bahno brzy vyhrává a jedno auto zapadá za druhým. Při tlačení v egu cosi praskne. Dan doufá, že to nebude nic vážného. Je to vážné. Oprava obnáší vysekání díry sekerou, pak vrtačkou. Konečně hotovo. V tuto chvíli však odmítá Markovi nastartovat Jawa. Stále prší a déšť sílí. Posádka zastavuje na starém vrakovišti. K večeři jsou pečené klokaní ocasy. Další den déšť ustává. Ovšem cesta je jako roleta a žlutý cirkus na ní nebezpečně drncá. Nehledě na to dál statečně míří na sever. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Naštěstí ne každý Great Central Road projede a díky tomu tu máme nejlepší zdroj náhradních dílů široko daleko." Hřbitov aut byl skvělý, přemísťování žlutého cirkusu na rozbahněnou cestu taky stálo za to a cedule Pozor lidé byla jedinečná. Jinak se mi moc líbila Kata Tjuta i Uluru, ale věřím Markovi, že Banská Bystrica je ještě daleko hezčí. Stejně jako Nové Strašecí. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další díl jedoucí v rytmu poruch po stále stejné australské cestě. No a co má být? Stále se jedná o seriál, který se tyčí vysoko nad televizním standardem v naši malebné zemičce. Kdo má rád pravidelnou denní dávku emocí s píčovinou Ulicí, kde je každý díl originální, jedinečný a úžasný, ten nechť přepne program. Já si monotónní Austrálii užívám. Není to sice Jižní Amerika, která neměla chybičku, ale stále je seriál super a já mlsně očekávám každý další díl. Jak tak sleduji hypochondričku Domču, tak se mi ani nechce věřit, že je na své současné sólo výpravě stále mezi živými. Jinak mě stále a znovu okouzlují road trainy. Docela rád bych si je zařídil. ()

Reklama

Reklama