Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trabantí expedice dobývá Indonésii, která se rozkládá na sedmnácti tisících ostrovech, ale má jen dva hraniční přechody. U místních budí posádka mimořádnou pozornost a cestovatele to vede ke znepokojivým úvahám nad údělem pronásledovaných celebrit. V horách ale všichni objevují úplně nový svět, například vesnici oslavující ženské poprsí. Po několika málo ujetých kilometrech a nepočítaně oprav však stojí před novou výzvou: jak se zbavit vší. Marek odhaluje originální recepturu na jejich vypuzení. Posádka ochutnává kokosy, kakaové boby, zmrzlinu z motorky, domácí pálenku z bambusové trubky, ale také místní nemocniční péči. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Osahání indonéských měchů nevelkého vzrůstu, přivedlo posádku do neadekvátních nesnází. Vypravěč David Novotný navodil skoro až hororovou atmosféru. Tedy alespoň na moment. Jeden Marek klasicky opět málem zemřel. Druhého Mareka zase navštívilo několik rodin mazlivých broučků, tak divákům představil jedinečný recept, kterak broučky deportovat. Jinak byl k vidění návod, jak rozbít kokos a díky úžasnosti trabantích bubnových brzd byl málem k vidění i návod, jak si rozbít kokos. Že se občas proletí vzduchem nějaká ta píča nebo kurva, to mě jaksi zanechalo klidným. Na rozdíl od mentálně nedozrálých spolukomentátorů - pokrytců, kteří nejsou schopní správně stylizovat jedinou větu psaného projevu. Měli by se nad sebou hluboce zastydět a vzájemně se kultivovaně politovat. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Nevíme, jak si vedou v jiných sportech, ale Indonésani jsou mistři světa v zírání na lidi. Zvládají to individuálně i kolektivně." To mohu potvrdit a asi by mě to upřené zírání trošku rozhodilo. Nicméně nezírali na mě, takže jsem mohl poznat nejhezčí místo na opravu záchoda, pobavit se u dělení cestovatelů na bledé a zelené, fascinovaně hypnotizovat kráter sopky Kelimutu a sjet si s invalidy v noci horu na dvou nakloněných kolech trabanta. Být tam, tak bych za jízdy vystoupil a domů bych šel pěšky. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama