Reklama

Reklama

Trabantem z Austrálie do Asie

(seriál)
  • Slovensko Trabantom z Austrálie do Ázie
TV spot

Epizody(12)

Obsahy(1)

Dvanáctidílný seriál Dana Přibáně popisuje doposud nejnáročnější půlroční expedici tohoto cestovatele. Vzdálenost z australského Perthu přes Východní Timor, Indonésii, Malajsii a Thajsko překonal devítičlenný tým ve dvou žlutých trabantech, polském fiatu, neboli maluchovi, na staré čezetě, jawě a dvou invalidních vozících. Přibáňův tým na své zatím poslední filmové cestě urazil během půl roku 15 291 kilometrů. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele mira.l k tomuto seriálu (3)

Trabantem z Austrálie do Asie (2016) 

I já napíšu po prvním díle jen to, že tady nebudu asi váhat s plným hodnocením. Zdá se, že tady bude přesně to, co chybělo ve filmu. Teda aspoň dle začátku to tak vypadá, dozvěděli jsme se zatím to, jak se celý kolotoč dal dohromady a co předcházelo startu. Tak uvidíme, jak to bude dál. Jen tak dál!!:) EDIT 24.11.2016 Celý seriál jsem tak nějak zhodnotil tady: http://www.csfd.cz/film/406788-trabantem-z-australie-do-asie/457535-spanila-jizda/komentare/ ()

V pasti (2016) (E11) 

Já jsem si teda nevšim, že by se v tomto díle objevilo něco o vykradených autech... ()

Spanilá jízda (2016) (E12) 

Tak dobro došli... Teda my vlastně nevíme, jak došli (budeme-li to brát ve smyslu domů), to nám tvůrci neukázali, a myslím, že je to trochu škoda. Poté, co naložili do kontejneru k převozu do Evropy pouze auta, bych se rád dozvěděl třeba to, jak se dostala zpátky domů Markova Jawa a Dominičina ČeZeta. O zbytku osazenstva nemluvě:). Jelikož mi přijde trochu nelogické posílat dalším kontejnerem pouze dvě motorky, myslím, že tohle tam mohlo být, přinejmenším aspoň to, jak dostali domů ty motorky. Připadá mi to bez toho takové trochu neúplné, asi podobně, jako začínal film...simsalabim...a jsme v Austrálii, a jedem...:). Za to je u tohoto dílu jedna hvězdička dolů, jinak jsem byl maximálně spokojený, seriál ukázal mnohem víc než film. Možná (určitě) tam mnohé z natočeného materiálu nebylo, ale ono je asi docela těžké sestříhat to tak, aby to bylo zajímavé, bylo tam vše podstatné, ale aby to zároveň diváka nenudilo. Takže to, co jsme viděli, považujme za ideální kompromis. Zjistili jsme, že v takovém množství lidí je to náročné po všech stránkách, zcela určitě to byla nejnáročnější výprava co se týká oprav, Trabanty a Maluch se opravovaly prakticky neustále. Technická kvalita záznamů je výpravu od výpravy lepší, po Jižní Americe už jsem nepochyboval, že dostaneme úžasné krajinné záběry. No, a teď už jen zbývá doufat, že se to objeví i na DVD, rád bych si doplnil videotéku o originální kousek:). A kam to bude příště, Dane? Už toho moc nezbývá...:) Sibiř, Kanada, Aljaška, Čína, Indie nebo snad Antarktida?!?:)) ()

Reklama

Reklama