Reklama

Reklama

Power/Rangers

(festivalový název)
  • USA Power/Rangers

Obsahy(1)

Bojová jednotka Power Rangers je téměř celá zničena. Vyšetřovatel Rocky (James van der Beek) vyslýchá přeživší Pink (Katee Sackhoff) a snaží se zjistit, kde je poslední člen týmu Green (Russ Bain). (korbitch22)

Recenze (38)

Martrix 

všechny recenze uživatele

Poměrně pěkný způsob jak ukázat producentům, že i když do té doby dělal Joseph Kahn videoklipy, tak by zvládl (určitě po technické stránce) i akční blbinu o Power Rangers. Nicméně nepřesvědčil a protože Power Rangers, Ninja želvy, nebo G.I. Joe považuji za sloboduché slátaniny pro děcka, tak mi to ale vůbec nevadí. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Pozn. k obsahu. Nebylo by lepší, kdyby to psal někdo, kdo aspoň zná postavy? No, to je jedno. K věci. Vizuál perfektní, o to komičtěji vypadají fakt hrozné bojové scény. Nechápu... ale jinak za mě potlesk ve stoje! Takto bych si Power Rangers uměl představit. Píšu to u každýho komentáře k tomuto kultu. Jako děcka jsme to žrali. Seriál, byť se na to zpětně nedá dívat ani minutu, jsme tehdy hltali. Vyšel film, který byl o třídu lepší, ale dnes bych tomu čas už taky nevěnoval. Ale plivat na své dětství nehodlám. Loni vyšel film, který mi udělal hroznou radost. Sice byl směřován mladšímu publiku, a tam vždy směřován být má. I tak jsem schopen to velmi kladně ocenit. Tento minifilmek mě fakt zaujal a celovečerák v tomto duchu bych si uměl představit. Ale chce to víc peněz a hlavně teda někoho, kdo by aspoň to choreo soubojů podržel. Jinak za mě palec nahoru!! ()

Reklama

JFL 

všechny recenze uživatele

Power Rangers natažení na kopyto současných komiksových filmů – dřenění patosu, nafouklá mytologie, známé tváře, které mají plochým postavám dodat charisma, quotespotting simulující sofistikovanost a blafování dospělosti kydanci kečupu. Prostě zase jen další double dutch rider fandům, který rozvernost a naivitu předlohy nahrazuje mega vážností, aby cílovému publiku potvrdil jeho obsesivní vidění určité dětské franšízy. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Ne. Rebooty mi nevadia, ale už v zásade neverím, že je možné urobiť z Power Rangers dobrý film, a to ani keby to točil Nolan. Zadruhé to má podpriemernú akciu, zatretie ten twist nedáva zmysel, a na koniec a predovšetkým; ružová rangerka musí byť pekná brunetka (jak Amy Jo Johnson, alebo Naomi Scott), nie škaredá, stará blondína. ☝️ Na druhú stranu dve hviezdy sú viac, jak si kedy zaslúžil originál, že. ()

filmsim 

všechny recenze uživatele

Skvělý krátký film. Kdyby takhle vypadal celovečerní film Power Rangers, tak bych se na to dokonce těšil. Už to není ten infantilní dětský seriál s hrůzostrašnými triky, ale velice působivé temné sci-fi s čímsi, co vcelku připomíná příběh. Autoři tohoto snímku si s ním opravdu vyhráli, herci sice nejsou prvoligoví, ale uhráli to bez problémů. Triky jsou bravurní, najdeme zde spoustu odkazů na jiné sci-fi filmy, jako jsou Minority Report nebo Blade Runner. Akce je také solidní a celkově film vypadá velmi draze, mnohem víc než nejspíš skutečně je. Snad se toho nějaký hlavoun v Hollywoodu chytí a dostaneme konečně temnější verzi tohoto nostalgického dětského seriálu. 7.5/10 ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama