Reklama

Reklama

American Horror Story - Hotel

(série)
  • USA Hotel
Trailer 2
USA, (2015–2016), 10 h 39 min (Minutáž: 45–74 min)

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Wes Bentley, Lady Gaga, Denis O'Hare, Chloë Sevigny, Kathy Bates, Sarah Paulson, Evan Peters, Finn Wittrock, Angela Bassett, Cheyenne Jackson, Matt Bomer (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Detektiv John Lowe byl povolán k případu vraždy, při kterém pachatel přitloukl milenecký pár za ruce k posteli. Sotva John ohledá místo činu, zavolá mu vrah na mobil a k činu se dozná. Navíc ho upozorní, že má v plánu udělat to samé v hotelu Cortez, v pokoji s číslem 64... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (171)

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do poslední chvíle jsem byl přesvědčen, že dám 4*, ale když jsem si po zhlédnutí posledního dílu dal všechno do kupy, že postavy, příběh, prostředí, všechno originální (jasný, hotel je menší klišé, ale díky příběhu ty stereotypy mizí) a skvělé. Samozřejmě, že se tu najde pár much, třeba linka s detektivem byla sice "hlavní", ale pro mě kapánek nudná a poměrně i nesmyslná, ale právě vedlejší příběhy to neskutečně zvedly. A taky se to pořád tak nějak drží jednoho, maximálně tří linek, které se buď krásně proplétají nebo se sotva střetnou a hlavně byly všechny výborně ukončeny a udržely se po celou sérii. Což je něco, co předchozí série nedokázala a je to něco, co mě nutí dát tomu tu hvězdu navíc. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S velkou chutí jsem se pustil do další série této horové ságy. Nemohu si vynachválit prostředí, nápady, gore, či třeba zvraty, kterých nebylo málo. Vše mělo smysl, každý díl zaujal, i když občas se slabší místa najdou. Převládá velká spokojenost, každá postava si dokázala vytvořit své a diváka něčím zaujmout. Sally, John nebo velký pan March, který jak promluvil, lezl mi mráz snad i po prdeli. Z něj vyloženě sála ta osobitost a byla to rozhodně nejzajímavější postava. Těch postav, které mám v hlavě je ale mnohem víc, překvapivě i Lady Gaga. Chybí mi trochu atmosféra, něco z čeho bych byl mimo jako u Asylum, tady spíše převládalo gore. I tak se jedná z mého pohledu o druhý nejlepší díl série a řadím ho hned pod Asylum .. 8/10 = 80% ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lady Gaga dycky vypadala trochu jak Marylin Manson, ale spolu s plešatou Liz (Denis O'Hare) jsou to vzhledově nejujetější postavy. Hraje si to na strašnou nahotu, ale nikdy tam nic není vidět - třeba Lady Gaga nikdy neukáže ani bradavky (má je vůbec?), i když po tom zas nějak netoužím. Jinak si s náma ale scénáristi zase třou prdel a až si ji vytřou, budeme uplně vytření, dosucha jak vybělenej anál. Nedomyšlené koncepty, nedomyšlené závěry, nedomyšlené zápletky, nedomyšlené. Prostě to má stejně blby nápady, je to překombinovany, je tam moc dějovejch linek, takže se to stává nepřehledné a hlavně: nesmyslné!!! A to tomu nemůžu odpustit. Je dobry, že tam je hodně krve, ale ani krev a vraždy nejsou zajímavé, když je nudnej děj. Připadlo mi to, že už se tam ty mrtvoly hromaděj jenom tak, aby se neřeklo, že v nějakém díle žádná nebyla. A nemůže se to rozhodnout, jestli to má být víc o upírech nebo o tajuplném vyvražďovacím hotelu s hmotejma duchama. Jinak opět je to plné herců z předchozích sérií a opět to nevnímám u víc než dobré poloviny z nich jako dobrej nápad. Navíc oni použili herce na dvě různé postavy i jen v této sérii (feťačka/médium Sarah Paulson, model/herec Finn Wittrock). Celkově Hotel zapadá do průměru americkejch hororovejch storí, ale samotná americká hororová storíe je podprůměrná, takže tohle si u mě moc dobře nevede. PS: žádnou hororovou atmosféru to nemá, jenom vyvražďovací. Nůdá. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A opäť sa dostavilo sklamanie. Prekvapivo a asi mi nebudete veriť sa mi najviac páčila Lady Gaga. A to ako po vizuálnej, tak po hereckej stránke. Nápad je aj tu síce skvelý - prostredia v hoteloch milujem. Tu sa celá séria odohráva skoro výlučne v hoteli. Ale čo na tom, keď je to strašná nuda. Strach žiadny. Skôr je to na smiech. Príbeh o rodičoch, ktorým sa stratil syn je otravný a nudný. Zaspával som pri tom. Navyše sem tresli postavu zasraného úchyláka, čo sa prezlieka za ženu a hovorí si v ženskom rode. K tomu je plešatý ako poleno. Mrzí ma, že tento seriál podporuje podobných úchylákov, ktorí by skôr potrebovali elektrošoky a od miestnosti zahodiť kľúč. Rozhodne táto séria mala potenciál, ale nebol využitý. Navyše to celé bolo akési tmavé - akoby sa to stále odohrávalo v tme. ()

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ještě jednou zasvitlo slunko kvality nad hororovou Amerikou. American Horror Story: Hotel je po Asylum to nejlepší, co tento seriál vyprodukoval. Od druhé epizody vše až na jednu výjimku jede výborně kupředu a filmaři se zde drží pravidla, že příběh je důležitější než bizarnosti a násilí. To je zde pouze žánrovým kořením na vcelku působivém ač zvraty nekypícím příběhu, který slévá dohromady upírství a duchařinu ve stylu první série AHS. Od poloviny navíc jde příběh spíše do thrilleru než hororu, což díky příběhové rovině považuji za pozitivum, neboť u minulých sérií mi vadilo, že příběh byl spíše využíván jen pro to, aby propojoval jednotlivé bizarnosti a brutality. Zde je tomu naopak a bizarnosti a brutality vyplňují zajímavý děj vyprávěný skrze velice umě zvolené charaktery. Kathy Bates tu má excelentní roli stejně jako Lady Gaga. Nikdo zde není herecky slabý a záporáci tu mají výbornou temnou auru. Tohle se prostě povedlo a snad se toho autoři budou držet i dále. 85% ()

Galerie (173)

Zajímavosti (34)

  • V této epizodě zazní skladba „Spellbound“ od kapely Siouxsie and the Banshees. (Epistemolog)
  • Herečka Sarah Paulson si v piatej sérii strihla dvojrolu – médium Billie Dean Howard a narkomanku Sally. Ako Billie Dean sa dokonca objavila už v troch epizódach prvej série. (BlackTom)

Související novinky

73. Zlaté glóby - výsledky

73. Zlaté glóby - výsledky

11.01.2016

Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu letos opět udílela Zlaté glóby filmovým a televizním tvůrcům. Se třemi soškami zvítězilo drama REVENANT Zmrtvýchvstání (nejlepší drama, režie a herecká… (více)

Reklama

Reklama