Reklama

Reklama

Uuups! Noe zdrhnul…

  • Německo Ooops! Die Arche ist weg... (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Je konec světa! Blíží se obrovská povodeň, dostatečně velká na vyhubení veškerého života na Zemi. Tvorečci Dejv a jeho syn Finík, dva malí Raťafáci, se dostali na Noemovu archu na poslední chvíli za pomoci Grumpíků Lísky a její dcery Ley. Když však archa odplouvá, Finík a Lea na ní omylem nejsou. Pravé dobrodružství tak pro ně teprve začíná. Při hledání cesty zpátky na archu budou muset společně přemoci nejen lstivé nepřátele, ale také najít nové kamarády a uvědomit si, na čem v životě skutečně záleží. Podaří se navíc zachránit Finíkovi život svého otce a zajistit sympatickým Raťafákům místo na arše? (Bohemia MP)

(více)

Diskuze

MikeCool

MikeCool (hodnocení, recenze)

Tak jsem se k tomu taky odhodlal. Sice 2 hvězdy, ale rozhodně jsem to očekával horší. Takže ve výsledku jsem dá se říci spokojen. :-)

yrucrem

yrucrem (hodnocení, recenze)

Včera som videl rozprávku na premiére v slovenskom dabingu a vôbec to nieje tak zle ako to tu naznačuje hodnotenie. Animácia tiež nieje televízna, ale je na dobrej úrovni. Dávam 60%.

arno22

arno22 (hodnocení, recenze)

alikonrad

To se na to kinari nedívaji v tom kině jsme byli 4. Byla to blbost, rozhodně to nedoporučím . Tak kdo do toho kina bude chodit, když urovň filmů stojí za prd.  To nedává vůbec logiku, v kině by měli promítat to co přiláká lidi ne? Ňeco co je podívaná a ne film z laciného DVD za 15,- Kč

Reklama

Reklama