Reklama

Reklama

Uuups! Noe zdrhnul…

  • Německo Ooops! Die Arche ist weg... (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Je konec světa! Blíží se obrovská povodeň, dostatečně velká na vyhubení veškerého života na Zemi. Tvorečci Dejv a jeho syn Finík, dva malí Raťafáci, se dostali na Noemovu archu na poslední chvíli za pomoci Grumpíků Lísky a její dcery Ley. Když však archa odplouvá, Finík a Lea na ní omylem nejsou. Pravé dobrodružství tak pro ně teprve začíná. Při hledání cesty zpátky na archu budou muset společně přemoci nejen lstivé nepřátele, ale také najít nové kamarády a uvědomit si, na čem v životě skutečně záleží. Podaří se navíc zachránit Finíkovi život svého otce a zajistit sympatickým Raťafákům místo na arše? (Bohemia MP)

(více)

Recenze (25)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Příběh o Noemově arše ( bez Noeho ) v animované formě. Celkem slabota. A co ti raťafáci, velryba na suchu... atd ? Za mě celkem slabota. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Noe nezdrhnul, on se v tom filmu vůbec neukázal. No nic. Spousta animovaných zvířátek a jako hlavní hrdinové dva podivní plyšáci – jeden fialový a druhý oranžový. Pak na biblický příběh naroubovaná dobrodružná moralita pro děti. Pokud se opravdu nudíte, tak se na to koukat dá. Jinak bych hledal jinde... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Začátek je ještě trochu zajímavý. Je zde Noemova archa, ale bez Noeho, který by se staral o to, kdo na archu bude, nebo ne. A tak se zvířátka postarají sama. Jsou zde i nějaké příšerky, což je fajn oživení, ale pak už to jen padá do klasických příběhových klišé a nic speciálního se zde neděje, sledujete jen klasickou kostru toho, jak se ti, co si nerozuměli, dostanou k sobě a zachrání, co se dá. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ale tak proč ne. Jestli to děcka zabaví, účel to splnilo. Mě to bůhvíjak nenadchlo, postavy kromě Finíka si mé sympatie nezískaly, humorem to taky bylo nic moc (ačkoli, je tam jedna skvělá hláška úplně na konci - ale kromě ještě tří úsměvných scén je to tak všechno) a i ten scénář mohl být víc promyšlený i na animák (třeba něco víc o původu Raťafáků by se šiklo). Ale špatné to určitě není, nápad to má zajímavý a třeba takové finále se mi i docela líbilo, včetně té závěrečné pointy. A navíc jsem rád, že tvůrci nezapomněli na dořečení osudu "třínožky", který jsem sice tak nějak tušil, ale potěšilo mě, že tam vůbec je. Já totiž čekal, že třínožka bude cestovat s nimi, ale ono ne. Akorát ten název je trochu zvláštní. Noe se tam vůbec neobjeví (nejspíš na té palubě ani není?) a že by zdrhnul se taky říct nedá, když se ti dva zatoulali sami a loď si vzal přicházející příval vody... Lepší 2* ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Sice roztomiloučky stvoření, ale jinak docela beze srandy. Prostě klasická pípovina pro dětičky, kterejm se to určitě líbit bude a to nemyslim nijak ironicky. Jsou tam zvířátka, hodně vody a dál už moc nevim. I když jsem to viděl asi před 14 dnama, zapamatoval jsem si jednu hlavní věc - že je mi úplně jedno, že si z toho nebudu pamatovat skoro nic. A to nemám alzheimera... ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Animaků s mluvícími zvířaty hutně přibývá, a už to přestává mít speciální kouzlo. Pomalu na ně začínám být alergický. Smíchat Noeho a zvířátka v animovaného filmu není špatný nápad, v první řadě by ale musel být postaven na hodně originálním příběhu, který by udělal z filmu zapamatovatelný snímek. Tak jak se to povedlo nejednou Pixaru nebo Dreamworksu. Bohužel ale... ()

inachisio 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám si, že jsem si tento film docela užívala, protože byl hezky barevný a zajímavý. Konematografické zlato to ale není, což jsem věděla už kdysi. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Známy Biblický príbeh, ale z úplne iného hľadiska. Postavičky rýchlo zamilujete a tých necelých 90 minút si skoro nevšimnete. Z mojej strany priemerná spokojnosť. Osobné hodnotenie: 73% (***) ()

elimS 

všechny recenze uživatele

40% - komentář 20ti slovy: Jednodušší pohádka určená spíše pro ty "menší", s "poučením" na konci, že každý někam patří. Obstojná animace a pár usměvných scének. ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Príjemný a milý animák, ktorý je veľmi farebný, čo ocenia hlavne mladšie deti. Príbeh je ľahučký, ale aj cez to je pojatý originálne a je veľmi zábavný. Zo začiatku ma to moc nebavilo, ale postupom času ma to chytilo a bavilo až do konca. Veľmi pekné. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Nechápem, že akonáhle niečo nevyjde od Pixaru alebo DreamWorks, tak je to hneď podhodnotené. Veľmi podarená rozprávka so zaujímavým námetom, síce typickými klišé, ale vkusnými a modernými animáciami. Aj napriek tak veľkým konkurentom je tento príbeh s raťafákmi kvalitný a čo to si z neho vezme aj dospelý divák, aj keď primárne je to cielené na toho najmenšieho. 60 % ()

makuk1 odpad!

všechny recenze uživatele

Rovnou říkam ten film si jednu hvězdičku zaslouží uplně blbý neni. Ten odpad je kinařům, kteří nasazují TV film do kina. O dopoledním víkendu je takových televize plná a dle dětí i lepších. ()

FEAR99 

všechny recenze uživatele

S konečným hodnocením bych byl k našim neměckým sousedům shovívavější než pár zdejších uživatelů. Němci si nemůžou dovolit rozpočet Pixaru ani Dreamworks a přesto vytvořili až překvapivě slušnou (samozřejmě na poměry německého "béčkového" animáku) animaci se sympatickými hrdiny (Raťafáci jsou celkem boží), občasným slušným nápadem (2D plošinovka, 3D akce, tetris) a občas i solidním vtípkem (přesun přes kamenný most), kterého naštěstí dabing nezabíjí. Příběh malých stavitelských Raťafáků mě v kině (Olympie, 2 osoby v sálu => já a moje přítelkyně) bavil a ta hodinka a něco k tomu mi příjemně utekla. Nečekal jsem, že mi to uteče rychleji než infantilní Mimoňi a nafouklá bublina zvaná V hlavě. Nečekané to zjištění. V konečném součtu pro děti určitě hodně barevné a především zábavné, pro mě kupodivu taky. PS.: Jednoho Raťafáka bych si domů klidně vzal. 5/10 ()

Goumen 

všechny recenze uživatele

Pro děti na víkendové odpoledne ideální. Příběh je sice jednodušší a humor dost dětinskej, ale i já se bez problémů dokoukal. Kvalita zpracování je samozřejmě také jinde než u známějších animáků. ()

titix odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je dětem za trest. V krátkosti další německý animovaný film, bohužel tenhle neměl scénář, ale je to barevné !!!! a hodně. ()

pepe_r odpad!

všechny recenze uživatele

Skoro mi přijde nepatřičné tento film hodnotit v podstatě je asi nepatřičné ho promítat v kině, když ve vedlejším sále dávají V hlavě. ()

Boddicker 

všechny recenze uživatele

Ale tak buďme trošku k našim lucembursko-německo-belgicky irským přátelům shovívavější. Bylo to pořád lepší než česko-kozí příběh, tak jim tu jednu hvězdičku navrch přihodím. Děcka to docela bavilo, ale na televizní obrazovce by to filmu slušelo víc. ()

Reklama

Reklama