Reklama

Reklama

Danielle Steel: Srdce si nedá poroučet

(TV film)
  • Česko Úplně neznámá (více)

Obsahy(1)

Manželství bohatého podnikatele Johna Henryho Philipse a jeho mladé ženy Raphaelly je šťastné až do chvíle, kdy se na večírku John přímo při tanci s Raphaellou skácí k zemi. Infarkt přežije, ale další dny tráví už jen na vozíku nebo na lůžku za něžné manželčiny péče. Po pěti letech se Raphaella náhodou seznámí s právníkem Alexem Haylem. Alex si půvabné ženy všiml už dávno a často ráno běhá kolem jejich domu v naději, že ji zahlédne. Štěstí mu přeje při letu do New Yorku, kdy se posadí vedle Raphaelly a povídají si. Při loučení Raphaella odmítá Alexův návrh na schůzku, protože to pociťuje jako zradu milovaného manžela. V následující den se však náhodou setkají v restauraci, kde má Raphaella schůzku s přítelkyní a kde Alex obědvá s Amandou a svou matkou, spisovatelkou Charlottou Brendonovou, jejíž knížku Raphaella v letadle zaujatě četla. Alex pozve Raphaellu ke stolu a tentokrát mladá žena kvůli obdivované spisovatelce pozvání na chviličku přijme. Alex se posléze od své matky doví, kdo Raphaella vlastně je, o nemoci jejího muže atd. a protože ví, ve kterém hotelu Raphaella bydlí, při první vhodné příležitosti ji zavolá. Raph přijme pozvání na skleničku a bariéra mezi nimi je překonaná. Stráví spolu několik hodin, dobře se baví a rozloučí se polibkem, v následující den už skončí v objetí v posteli, ač oba vědí, že nesmí (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

mirika39 

všechny recenze uživatele

Veľmi tuctový romantický film, presladenosť tak typická pre Danielle Steel. Mladá a veľmi krásna žena si z číro-čistej lásky vezme starého dedka, ten po infarkte zostane na vozíčku, no ona verne zostáva po jeho boku, i keď si popri tom narazí rozvedeného krásavca. Svedomie, alebo ak chcete manželova posledná vôľa, jej bráni opustiť ho, a tak pri ňom zostáva až do jeho konca, keď sa dedo sám rozhodne svoj život ukončiť. Až potom sa mladá a krásna vdova voľne vrhne do náručia svojho rozvedeného krásavca. ()

Denila 

všechny recenze uživatele

Když čtete knihu, představíte si vlastní svět, do kterého děj pasuje tak nějak sám a přirozeně. Po přečtení jsem si řekla, příjemné - pustím se do dalšího románu. A jelikož je Danielle Steel mou oblíbeňkyní, musím říct, že její knihy by se rozhodně daly zfilmovat mnohem lépe nežli filmem typu ''Jak jde čas''. ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele

Příběh o tom, kterak hlavní hrdina namlouvá hlavní hrdince, že i ona má právo na trochu toho pokakanýho štěstíčka. A ona odolává a podléhá, pak odolává znovu a zase podléhá. Starý pán je na tom holt špatně, ale natahuje brka nějak moc dlouho. Jéžiškote. ()

starbrejkr 

všechny recenze uživatele

Jeden z mnoha televizních filmů typu "Nova či Prima dopoledne", které jsem byl částečně díky své matce a sestře shlédnout (tahle věta se bude u mě objevovat u více komentářů:-)). Je to jeden z těch nejlepších, celkem klasická romantcká zápletka, ale řekl bych, že poměrně kvalitně zpracovaná a Roberta Uricha jsem míval jako herce docela rád. Samozřejmě se bez shlédnutí obejdete, ale žádné utrpení to není. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama