Reklama

Reklama

Než jsem tě poznala

  • USA Me Before You (více)
Trailer 10

Louise ví leccos. Ví, že se jí líbí práce v bistru, a ví, že možná nemiluje svého přítele Patricka. Zato neví nic o klasické hudbě, neví, že přijde o místo, a kdyby tušila, co ji čeká, asi by tomu stejně nevěřila. Will zase po dopravní nehodě ztratil chuť do života. Ví, čím byl kdysi a všechno se mu nyní zdá nepodstatné, a také přesně ví, jak s tím skoncovat. Zato neví, že Lou mu vtrhne do života jako náhlá bouře. A ani jeden z nich neví, že jeden druhého navzájem navždy změní ... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (14)

Trailer 10

Recenze (713)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Obyčajná, priemerná a z mne neznámeho dôvodu tu prehodnotená záležitosť. V prvom rade ide o romantiku trochu podivného charakteru, miestami to funguje, miestami nie. Hlavne by ale romantický film, hoci aj smutného charakteru, mal mať nejakú pozitívnu pointu. Tu žiadna nenastala, ak teda nepovažujete maximálne sebectvo a pravdepodobnú propagáciu istej "lekárskej" činnosti za pozitívne. Nepridám sa ani ku kladným hodnoteniam na Emiliu Clarke. Tá by mala ostať v úlohe Daenerys, kým jej to fyziológia dovolí. V prípade, že má niečo hrať tak brutálne prehráva, keď mala byť veselá i smutná, vždy rovnaká neusporiadaná mimika, v kuse nejaké trhané pohyby obočia, takýto výkon bol hodný maximálne grotesky. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Možná ze mne mluví jen sentiment či staré city, které při tomto snímku vypluly na povrch, ale tohle je film přesně pro ty diváky, kteří alespoň jednou za život prožili tu pravou lásku. Všechno zde totiž funguje na výbornou. Od hereckých výkonů, přes citlivě zvolený soundtrack a konče skvělým příběhem - to všechno Vás vtáhne do děje neskutečným způsobem. Upřímně, zhruba ve třech čtvrtinách filmu jsem byl skálopevně rozhodnut filmu "udělit" pouze čtyři hvězdičky, nicméně neotřelý a syrový závěr snímku mě přesvědčil o tom, že i v tomto "vycucaném" žánru se občas najde výjimka, která potvrzuje pravidlo. Skvělá práce! PS: Emilii "Khaleesi" Clarke zde nejde nemilovat! „Push yourself. Don't Settle. Just live well. Just LIVE.“ ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Moc hezká, pozitivně laděná a sympatická romantická citovka, která musí potěšit nejenom ženský, ale i chlapy. Přitom Emilia Clarke mi ze začátku dost vadila, jak se před kamerou strašně ksichtila. Postupem času jsem ale pochopil, že to její pitvoření je záměr a strašně jsem si jí oblíbil. Normálně jí kvůli tomuhle filmu začnu říkat Jim Carrey v sukni, protože to, co předváděla s obočím nemá u jiných hereček obdoby. Byla fakt skvělá. No a Sam Claflin je taky moc fajn, přestože celý jeho herecký výkon předvádí na kolečkovém křesle. Ono to ale kupodivu stačí k tomu, aby Vám film vlil do Vašeho psyché vlnu pozitivních, melancholických, ale i smutných emocí. Prostě to, co jste očekávali, než jste se na tenhle film vydali. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Když by takto vypadal každý romantický film, dost možná bych se stal fanouškem tohoto žánru. Snímek si ukázkově buduje atmosféru, má dokonalé herecké duo, je poutavý od první do poslední minuty, žádná scéna či postava tam není navíc. Opravdu neskutečně milé překvapení, které snad pobaví i dojme každého - už jen tím jakým způsobem vypráví tak těžké téma. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Trošku podobné jako Nedotknutelní, ale jde opravdu o nádherný a vhodně vtipný film. Hlavní dvojice je naprosto skvělá, Sam Claflin to zahrál jak nejlépe šlo, a Emilia Clarke také vynikající, snad jen mi vadilo, jak se celý film ksichtila. Líbil se mi ve vedlejší roli hrající Stephen Peacocke, který si počínal suverénně. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (9)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 56,2 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 208,4 mil. (NIRO)

Související novinky

Han Solo a Daenerys

Han Solo a Daenerys

19.11.2016

Emilia Clarke je dobře známá díky seriálové Hře o trůny a pomalu se snaží prosadit na velkém plátně. Dom Hemingway ani pětka Terminátora jí k tomu příliš nepomohly, Emilia to ale nevzdává a po hitové… (více)

Reklama

Reklama