Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Investigativní novinář Petr Vlček je na stopě korupci v podniku Central Energy, energetickém gigantu s významnou účastí státu. Anonymní zdroj mu poskytne informace o přijetí úplatku v souvislosti s privatizací státního podílu. Petra nezastaví ani skutečnost, že generálním ředitelem Central Energy a zároveň i hlavním podezřelým je jeho bratr Daniel. Poté, co v tisku vydá sérii investigativních článků, je Daniel pod tlakem médií a veřejnosti donucen odstoupit a za dramatických okolností umírá. (HBO Europe)

(více)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první epizodě mám dost protichůdné pocity, příběh se mi zdá být velmi zajímavý, rozkrývání korupční kauzy mi na naše poměry sedí daleko více, než objasňování třinácti vražd v třináctidílném seriálu, který jsem viděl nedávno, jen mě mrzí ztráta nejcharizmatičtější postavy už v prvním dílu. Taky se nemohu zbavit dojmu, že se tvůrci snaží vytvořit atmosféru typickou pro severské filmy a seriály, myslím, že je to úplně zbytečné. Nevím, nakolik se komu osvědčil piškot jako bezpečnostní systém, já už dlouhé roky spoléhám na preclík. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Jak moc jsme si jistý?" Odpověď zněla "středně" a asi tak jsem i já spokojený s prologem. Investigativní malý vlk Petr mě totiž při seznámení zaujal o hodně méně než jeho mrtvý bratr Daniel a to je na pováženou. Snad mu brzy v maskérně dodají nějaké charisma, protože i já se chci těšit z napínavého televizního počinu a nikoli si občas nenápadně odzívnout. ()

Reklama

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Těch politickonovinářských kauz se u nás děje tolik, že by se jim filmoví a televizní tvůrci mohli věnovat stejně frekventovaně jako stupidním romantickým komediím a stále by měli k námětu potřebný materiál. Zdejší problematika naštěstí staví příběh na fiktivním prostředí a postavách a to je jejím největším tahounem. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama