Reklama

Reklama

Be Afraid

  • USA Within the Dark
Trailer

Obsahy(1)

Be Afraid je příběh o obyčejné rodině, která se právě přestěhovala do nového domu. Mělo to být ideální místo pro výchovu problémového dítěte. Maloměsto, kde se nic neděje a život tu plyne svým tempem. Jenže, jak se zdá, městečko má temnou historii a nejedno tajemství, které jim zkomplikuje život. John Chambers (Brian Krause) jako otec rodiny totiž po únosu svého syna zjistí, že výmysly o imaginárních kamarádech nejspíš nebyly až takové lži, jak se na první pohled zdálo. A teď je jen na něm, aby vše napravil a svého syna zachránil. (topr harley)

(více)

Recenze (5)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

O rodinke, ktorá sa snaží zachrániť svojho malého syna pred akýmsi mimozemšťanom unášajúcim deti, ktorý sa im objavuje v dome. A ako to už býva zvykom, otecko má nočné mory, chlapec má imaginárnych kamarátov, ale aj tak mu nikto neverí, až kým jedného dňa nezmizne. Koľko už bolo takých filmov? Celé je to až príliš šablónovité a predvídateľné, ale herci neotravní a aj niekoľko atmosférických momentov by sa našlo. Akurát že sa tam dokopy nič zaujímavé nestane a je pravda, že o dva dni si už nebudem pamätať, o čom to vlastne bolo. V závere som čakal nejaké oživenie, ale ani to neprišlo. Omnoho viac sa mi páčil námetom podobný Dark Skies. Toto bol len slabý odvar. Na jedno pozretie však neublíži. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Celkem škoda filmů celou dobu mě držel v naději že se sněho vyklube dobrý horor a nic hodně tmavých zbytečných mist, herci celkem v pohodě. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek, který chce být trochu hororem, trochu mysteriózním thrillerem a trochu sci-fi filmem, ale od všeho je to skutečně jen trochu a v konečném důsledku je to jen standardní schéma, na který je nabalen rádoby nový, odlišný příběh. Nějak v zásadě to skvělé není, nejspíš vám film v paměti dlouho nezůstane. ()

J.Mayen 

všechny recenze uživatele

Jedno z tech lepsich becek, ale presto se zde najde spousta nudnych pasazi, co bych ocenil, ze film se veze ve vsi vaznosti, nikdo si z toho co se deje nedela prdelky a tak by to take u hororou melo byt. Vzpomente si treba na Vetrelce 1 (velmi vazna atmosfera) a Vetrelce 4 nebo Promethea, naprosto nevkusny, trapny vtipy, neco co zanru sci-fi horor nepatri,ale to jsem odbocil Prest se v hodnoceni budu drzet pri zemi, zde musi rejza jeste hodne zabrat, aby udrzel divakovu pozornost po celou dobu stopaze. Podivna rozmazana stvoreni v mlze take nebyla zadna vyhra, mel jim dat rozhodne vic prostoru. 40% ()

Reklama

Reklama