Reklama

Reklama

Kryštof - Cosmo$hop

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Česko, 2001, 3:49 min

Recenze (8)

castor 

všechny recenze uživatele

Velmi povedené debutové album plné chytrého popu, u kterého by mnozí asi čekali uchopitelnější tvar, ale to právě desku Magnetické pole zdobilo. Za drtivou většinou textů stál Richard Krajčo, který předložil promyšlené sloky se spoustou zajímavých nápadů. A uprostřed toho všeho byla zřejmě nejméně popová skladba Cosmo$hop. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pieseň "Cosmo$hop" je v poradí tretia skladba z debutového, prvého štúdiového albumu moravskoslezskej alternative pop rockovej hudobnej skupiny Krištof. Album nesie názov "Magnetické pole". Vyšiel šestnásteho júla roku 2001 pod značkou vydavateľstva Monitor-EMI. Ku songu "Cosmo$hop" bol natočený nápaditý čiernobiely videoklip v štýle retro kozmického sci-fi. Je to doposiaľ jeden z ich najväčších, najznámejších a najvýraznejších hitov. **** ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Jako smradovi malému se mi po koukání na starý scífka zdávaly sny v podobném duchu, takže striktně subjektivní čtyřhvězda - mírně ovlivněná faktem, že tenkrát Kryštofa fakt šlo poslouchat. ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Cosmo$hop je alternative dance skladba z jinak popového alba Magnetické pole. Jedná se o nejhorší a asi nejméně známý singl z této studiové desky. Ač jsou píseň i klip průměr, lehce se přikloním k variantě tří hvězdiček. 50% ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Hodnotím vizuální stránku, byť i hudba tentokrát stojí za povšimnutí, neboť v refrénu se objevuje i jakýsi náznak rytmu. ()

Reklama

Reklama