Reklama

Reklama

The Adventures of Mark Twain

všechny plakáty
Trailer
Animovaný / Rodinný
USA, 1986, 86 min

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

NorseSword24 

všechny recenze uživatele

Sú animované filmy, ktoré pozerám len v určitom stave pretože sú proste divné. Keď som sa pri chvíli uvedomenia pozrel na obrazovku, povedal som si: "čo to kurwa pozerám?!".  Najprv 2*, no to si taká animácia nezaslúži. ()

Tsuki003 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejdivnějších filmů, který jsem viděla :) Tahle loutková, nebo spíš modelínová :) animace je vážně krásná, doteď jsem jí viděla jen v české tvorbě. Ale kdo by si myslel, že je to jen nějaká hloupost pro prcky, tak rozhodně není. Popravdě, myslím že by to děti moc nechápaly. Nejzvláštnější scéna: The Mysterious Stranger... ()

SimcaJB 

všechny recenze uživatele

Je veliká škoda, že tento film bohužel žádná česká televize bohužel nedávala, asi možná jenom v nějakém britském dlouhém profilu. Je dobré vidět, že animace není jen česká, která je na velké úrovni, ale i britská, která je též na velké úrovni. Film z roku 1986 je film, který za to vidět, nejen že má velké myšlenky, ale je velmi dobře na animován v rámci prvního použití plastelínové animace v britské animaci. ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Dětští hrdinové z knih Marka Twaina se ve vesmírném balónu kormidlovaným samotným autorem vydávají vstříct jeho osudové Halleyově kometě. První celovečerní film vytvořený technikou plastelínové animace provází tvorbou a osobností Marka Twaina. Bizarní, místy i docela temná a pro dětského diváka (a možná nejen něj) nejspíš ne úplně stravitelná podívaná, která si vysloužila i ban na dětských kanálech. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama