Reklama

Reklama

Všemocný

(seriál)
Trailer
USA, (2015–2016), 15 h 38 min (Minutáž: 40–45 min)

Hrají:

Jake McDorman, Jennifer Carpenter, Hill Harper, Mary Elizabeth Mastrantonio, Bradley Cooper, Desmond Harrington, Marko Caka, Doris McCarthy, Ari Fliakos (více)
(další profese)

Epizody(22)

Brian toho v životě zrovna moc nedokázal, ale až když jeho otec vážně onemocněl, začal si vyčítat svoji neschopnost. V tu chvíli se objeví starý kamarád a dá mu pilulku, která mu změní život... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer

Recenze (107)

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Po skvělém filmu jsem se na seriál dost těšil a tím víc, když jsem zjistil, že jedna z hlavních postav bude Morganovic sestra. Hlavní mužská role je klasický sympaťák a nejvíc se mi líbí jak všude hází vtípky, které jsou opravdu trefné a vtipné. Pilot slouží jako takový úvod, který má dynamiku i akci a baví dobře. Po druhém díle se trošku bojím, aby to nebyla klasická detektivka stylu Mentalista či Vražedná čísla, protože i těchto seriálech hlavní hrdina řeší případy mozkem.Tak snad jsou moje obavy zbytečné a nebude to tak a snad to ani nebude časem monotónní. Myslím, že by mohli víc rozvést linku se senátorem a možná ho i víc zapojit do děje. EDIT: Po deseti dílech je to velice dobře rozjeté a mé obavy se zatím neprojevují. Téměř v každém díle se řeší krom klasických FBI a soukromých věcí i linka se senátorem, takže se pokaždé něco málo dozvíme, což je jen dobře. Závěr devátého dílu jako parodie na "nekonečné" série je hodně luxusní (něco podobného jak bylo na konci 22 jump street). Finále řady bylo možná až moc vyhrané na dřeň a moc dojemné, přesně jak to amicí mají ve zvyku, ale dalo se to. Po první řadě jsem se seriálem spokojen, sice je to částečně ukončené, ale nějaké věci zůstali nedořešené. Škoda že nebude druhá řada, tento seriál by si ji rozhodně zasloužil. Hodnocení: 82/100. ()

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

Další důkaz toho, že ze spolupráce Kurtzman/Orci nemůže vyjít nic špatného! Pilotní epizoda je naplněná akcí, strhujícími efekty, slušným příběhem, milými kamey a výtečným soundtrackem. Snad si toto tempo udrží i nadále. (Hvězdička dolů za Jennifer Carpenter které já prostě nemohu přijít na chuť...) ()

Reklama

brabbik 

všechny recenze uživatele

Po epickém filmu přichází perfektní seriál plný napětí, dynamičnosti a zápletek. Hlavní hrdina se mi trochu nezdál ale dokázal zapůsobit po pár dílech. Skvělý nápad na prezentaci jednotlivých epizod, každá v jiném stylu, například styl filmu Osm hrozných, výslech jako sitcom Taková normální rodinka a mnoho dalších. perfektní kombinace mnoha věcí. Drobnost k dokonalosti mi tam však ještě chybí, 90%. ()

KevSpa

všechny recenze uživatele

Sice mě tahle seriálová podoba velice solidního snímku nechávala chladnou, ale překvapivě mě dokázala během pouhých dvou dílů do děje pořádně vtáhnout. Hlavní hrdina je dostatečně velký sympaťák, aby tuhle oddechovou podívanou utáhl. Hrozí jen, že to bude pořád dokola to samé, ale budu doufat v nějaký větší vývoj hlavní postavy, ono to jeho puberťácké chování totiž může velmi rychle omrzet. První dva díly - 80% ()

BernyLM 

všechny recenze uživatele

Seriál si neumí udržet dlouhodobě pozornost. Neustále se opakující schéma začne po čase nudit. Film ukázal asi už moc výhod NZT, že seriál už to může jen omílat dokola, ale nikam moc už se nedostane. Hlavní postava je nudná a nezajímavá. Celý děj se pak točí kolem případů FBI a spíš to připomíná kriminálku, takže to rovnou můžeme srovnávat s mentalistou, který alespoň využíval důvtip a dedukce. Za mě 1 hvězda. ()

Galerie (667)

Zajímavosti (6)

  • Desmond Harrington (Casey) hraje v seriálu přítele Jennifer Carpenter (Rebecca). Pár si společně zahráli i v seriálu Dexter (od r. 2006), kde ztvárnili role Quinna a Debry. Současně jde o druhý seriál, kde společně hrají role policistů. (KajusaK)
  • Mezi filmem Všemocný (2011) a tímto seriálovým pokračováním můžeme najít několik rozdílů v působení pilulky NZT. Například, když se ve filmu na Eddiem Morrovi (Bradley Cooper) začaly projevovat vedlejší účinky NZT, stačilo mu vzít si další dávku a stav se mu zlepšil. V seriálu se takto vedlejších účinků drogy zbavit nedá. Dalším rozdílem je fakt, že ve filmu došlo při zvýšení dávky NZT k větší výkonnosti jedince, což se v seriálu nijak neprojevuje. (Bube1)

Reklama

Reklama