Reklama

Reklama

Všemocný

(seriál)
Trailer
USA, (2015–2016), 15 h 38 min (Minutáž: 40–45 min)

Hrají:

Jake McDorman, Jennifer Carpenter, Hill Harper, Mary Elizabeth Mastrantonio, Bradley Cooper, Desmond Harrington, Marko Caka, Doris McCarthy, Ari Fliakos (více)
(další profese)

Epizody(22)

Brian toho v životě zrovna moc nedokázal, ale až když jeho otec vážně onemocněl, začal si vyčítat svoji neschopnost. V tu chvíli se objeví starý kamarád a dá mu pilulku, která mu změní život... (TV Prima)

Recenze (107)

KevSpa

všechny recenze uživatele

Sice mě tahle seriálová podoba velice solidního snímku nechávala chladnou, ale překvapivě mě dokázala během pouhých dvou dílů do děje pořádně vtáhnout. Hlavní hrdina je dostatečně velký sympaťák, aby tuhle oddechovou podívanou utáhl. Hrozí jen, že to bude pořád dokola to samé, ale budu doufat v nějaký větší vývoj hlavní postavy, ono to jeho puberťácké chování totiž může velmi rychle omrzet. První dva díly - 80% ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Takhle má vypadat pořádná pilotní epizoda. O to lepší je fakt, že se CBS podařilo nezmrvit filmovou předlohu, definovat vlastní svět, půjčit si samotného Bradleyho Coopera do vedlejší role a zachovat přitom režijně vše tak, jak mě to bavilo ve filmu z roku 2011. Tleskám a jsem zvědavý, jak se to bude dál vyvíjet. Snad jedinou starost mi totiž dělá pouze ta načtrtnutá procedurální tečka na konci. Zatím 80% ()

Wade Wright

všechny recenze uživatele

Seriál má nudný a pomalý začátek. Skvělý osvěžující a originální prostředek a jednoduše geniální konec. Bryan je sympatická a dobře napsaná postava stejně jako zbytek arzenálu. Každá epizoda je jiná a má jinou žánrovou odchylku. Najdete tu komedii, superhrdiny, Grotesky, Noir kriminálku až k hororu. Už dlouho jsem neviděl nic co by mělo takovou fantazii a dokázalo si vyhrát naprosto se vším. Kamera, zvuk, vizuál, nasvícení. Nebýt prvních třech, dle mého názoru, až moc nudných eoizod byl by tu slušný náběh na něco víc, těším se, až se k seriálu vrátím a zkouknu ještě jednou. Teď zatím jen smekám klobouček a lituji nad tím že nikdy nevznikne druhá série. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

PILOT: Nechystají se náhodou udělat ze strhujícího thrilleru tuctovou kriminálku, že ne? Že ne?? Rád časem přihodím hvězdu, dvě: náběh na poutavý džípíčko to má slušnej... ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Nový sci-fi seriál od CBS, který lehce navazuje na stejnojmenný film Bradleym Cooperem. Brian Finch se totiž jako naprosto nevýrazný a neúspěšný muzikant ve snaze pomoci svému nemocnému otci dostane ke zvláštní droze zvané NZT. Ta vám umožní dostat se ke všem částem mozku najednou a vy jste pak schopni dělat neobyčejné věci. Má to ale své stinné stránky. Její uživatele někdo postupně vraždí. Proto se Brian spojí s agentkou FBI, kterou hraje půvabná Jennifer Carpenter. :) Brian se tedy dostává do nového světa plného nečekaných možností. Líbí se mi i malé zapojení Bradleyho Coopera do děje. ;) Nakonec se situace zkomplikuje a do děje se přidávají další postavy. Brian musí lhát a často čelí nepříjeným rozhodnutíim. Každopádne se z nich díky svému důvtipu vždy dostane. Finále skončilo celkem vesele. Další série ale bohužel nebude... "Už žádný Mike a Ike." :D ()

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

Další důkaz toho, že ze spolupráce Kurtzman/Orci nemůže vyjít nic špatného! Pilotní epizoda je naplněná akcí, strhujícími efekty, slušným příběhem, milými kamey a výtečným soundtrackem. Snad si toto tempo udrží i nadále. (Hvězdička dolů za Jennifer Carpenter které já prostě nemohu přijít na chuť...) ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Nelíbí se mi to. Přijde mi to laciné, omšelé, bez nápadu a drajvu. Ono těch super chytrých detektivů je dnes nějak moc v seriálech, a je mi jedno, jestli jsou to autisté, mentalisté, sherlockové, alphas nebo jiná sběř. Všechno vědí, všechno znají, vše spočítají rychleji než počítač. Ale když dojde na lámání chleba, zachovají se jako idioti, a místo, aby své schopnosti využili nějak rozumně, nebo je prostě jen využili, dělají, jako že nic, aby každý díl neskončil po pěti minutách. Do toho nějaká ta rodinná traumata, někdo nemocný, takže skutečně nic nového. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vlastně je to jen další z řady kriminálek, která se ale může opřít o úspěšný film a tenhle doping bezezbytku využívá. Jako velké plus beru povinnou linku táhnoucí se celým seriálem, která je tady upozaděná, což věci jednoznačně prospívá, dalším pozitivem je všudypřítomný a nenucený vtip a povedlo se i obsazení hlavního hrdiny, který v mých očích přehrává originál Bradleyho Coopera. Samozřejmě i tady se najdou slabší díly, což je průvodní jev prakticky všech seriálů, ale nenašel se tu jediný, který by mě nebavil a to se počítá. 80% ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Pilot se povedl. Původní film jsem sice neviděl, ale chystám se to napravit. Pilot jsem s užil, mělo to spád, ztvárnění účinků NZT se mi zamlouvá. Teď jen aby si to kvalitu alespoň udrželo. Pilot - 70 % ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Zatial do s01e02: Ja vam neviem, fandit zdrogovanemu faganovi, ktoreho pomoc je pre FBI neocenitelna, pretoze mu jedinemu napadne vyuzit mestske kamery... Nemam pocit, ze sledujem nieco chytreho. Uplne marne to ale nie, tak este uvidim. ()

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Jsem zvědavá, co bude dál! Zatím to vypadá slibně, až na tu Jennifer Carpenter (ten, kdo tuhle ženskou obsadil, by potřeboval dostat pár facek). 3,5* ()

kleopetra 

všechny recenze uživatele

Film byl podle mě božský, ale seriál... No... Tak trochu mě štve hlavní hrdina a jeho parťačka. Zároveň se mi některé epizody líbí... Tak nevím no... Udělali z dobrého snímku průměrný seriál... Po shlédnutí celé série ubírám * a myslím si, že tvůrci by sami potřebovali pořádnou dávku NZT :-) ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Po filmu je seriál trošku zklamáním. Mělo to tak nějak moc rychlý spád a je to prostě jiné, než film. Ale rozhodně budu koukat dál, jak se to vyvine. Výborná je ehm.. no ta.. prostě Debra. Doufám, že tvůrci počkají alespoň na konec série, než ty dva do sebe zamilujou... Zatím 3* a počkáme si, co bude dál :) ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Původně jsem čekal, že by mohli nějak seriálově navázat právě na výtečný Limitless a rozehrát něco trochu bokem. Bohužel postupem času se to zvrhlo v komedii (a žánry mají být tedy uvedeny Drama / Komedie / Sci-Fi - thrilleru tam není ani za mák) a následně v parodii Limitless filmu. vydržel jsem to 6 dílů a sedmý v půlce utnul. Naprosto nesmyslné všechno popírající zcela logiku čehokoliv a Bradleyho je mi líto, že ho do toho uvrtali, byť i jen jako štěky. --- Nesmyslný výběr hlavního blba Cooperem, nesmyslné přizvání postavy k FBI jednotce, nesmyslné chování hlavní postavy (i s NZT je to trubka), nesmyslné chování agentky, její zbytečný přicrmdávač parťák, mimózní šéfová, všechny ostatní postavy jsou na drogách a scénáristé dvojnásob.Škoda zabitého dobrého námětu, poskvrněného, zadupaného. ~ 1,5* ()

andreas2 

všechny recenze uživatele

Podařil se mi odhalit současný trend seriálové prudukce. Prvně je nutné použít jako předlohu „moje" nejoblíbenější Sci-fi/Thriller filmy jako Limitless nebo Minority Report a přetavit je žánrově na kriminálku. To se udělá tak, že postava s nadpřirozenou schopností se podle scénáře nechá seznámit s vyšetřovatelkou FBI a spolu pak díl co díl vyšetřují zločiny. Pilotní díl lze například jako u Limitless vyřešit jako remake filmové předlohy. Přestal jsem to sledovat u sedmého dílu, kdy měl mít Brian konečně den volna od FBI. Hned, jak si vyčistil zuby, dostal ránu elektrickým paralyzérem od CIA a musel vyšetřovat pro ně. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Akční docela příjemné pokoukání. 1) Chvílemi vtipná víceméně teenagerovská podívaná stojí na 29letém přitažlivém Jakeu McDormanovi s hezkým tělem. 2) Dějové (ne)smysly neřeším a film jsem zatím neviděl. ()

Reklama

Reklama