Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při pátrání po zmizelé ženě se Supergirl a Mon-El dostanou na jinou planetu, kde Roulette vede gang obchodníků s otroky. (LUKICKK)

Recenze (4)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dost nechápu,proč to režíroval zrovna Kevin Smith. Není tam totiž absolutně nic,co by poukazovalo na jeho typický styl. Tohle mohl totiž režírovat kdokoli. ()

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uff, tak kde začít. Smithova režie je vždycky jistota a ačkoliv se mi nějaké epizody líbily víc než ty jeho, tenhle standard postačí. A většinou dostane i nějakou nosnou epizodu, takže se může vyřádit. Scény na otrokářském měsíci stály za to, udržely mě v napětí a poměrně jsem se bavil. Ten zbytek už však stojí scénáristicky za vyli*prdel. Nejsem xenofob, ale ten gay vztah je tak strašně nucený a protivný, že se mi skoro až chtělo přetáčet, ale to nikdy nedělám, tak jsem si řikal, že to překonám. Dále mě neskutečně začal otravovat Winn. Nikdy jsem nic proti němu a Jamesovi neměl, ale minimálně za tenhle díl bych toho jeho nerdovské já pořádně profackoval. A ta linka s nerudným rádoby šéfíkem je naprosto o ničem a ještě mi ani jedna scéna s nim v seriálu nebavila, naprosto zbytečná postava, snad se někdy vrátí Cat. Jo a Harley Smith je tak strašně nesympatická a ošklivá, že už prosim nikdy více. ()

Reklama

Galerie (18)

Reklama

Reklama