Reklama

Reklama

Marilyn Manson: Long Hard Road Out Of Hell

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
USA, 1997, 4 min

Obsahy(1)

Přestože pro tento účel nebyl Mansonem a Ramirezem původně složen, byl tento song nakonec uveden jako singl na soundtracku k filmu Spawn, a to s doprovodnými vokály Kelli Aliho (Sneaker Pimps). Videoklip měl původně režírovat Jonathan Glazer, který svou vizi, jíž Manson nakonec odmítl, posléze použil v legendárním klipu Karma Police pro Radiohead. Stejnou řeč s Mansonem našel až režisér Matthew Rolston, který do kontroverzního videa otiskl témata pro Mansonovou tvorbu typická – zvrácenou křesťanskou ikonografii, pohlavní nejednoznačnost či okultismus. O rok později Manson vydal autobiografii stejného názvu odkazujícího na Ztracený ráj Johna Miltona. (J.Connor)

(více)

Recenze (2)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Pro mne jedna z nejlepších věcí od Mansona - temné, našlápnuté, gothické. Skladba zazněla ve filmu SPAWN, který se mi líbí i přes to, že ho krutě poznamenala cenzura (dovedu si představit brutální orgie rozpoutané Violatorem tak, jak to v comicsech umí). Samotný klip je dekadentní, oplzlý, úchylný...prostě skvělý! ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Androgýnny MM tak, ako ho všetci fanúšikovia majú radi, v tomto prípade ho mám rád aj ja, pretože sa zúčastnil obdivuhodného videoklipu, ktorý tak trochu presahuje všetky medze. ()

Reklama

Reklama