Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přímý přenos slavnostního vyhlášení 50. ročníku ankety, tentokrát z pražského hotelu Hilton, za účasti moderátorů předchozích ročníků. Účinkují: A. Banášová, T. Kostková, K. Šíp, V. Dyk, J. Prachař, P. Liška, L. Bouček a skupiny TEAM, Chinaski, Tři sestry a Horkýže Slíže. (Česká televize)

Recenze (5)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Dívka roku... pardon, fotbalista roku je zajímavá fraška, kór když vyjadřovací schopnosti většiny aktérů odpovídají schopnosti se podepsat a říct "děkuju". Často se přistihuju u myšlenky, že mám rád fotbal, ale určitě ne odporně přeplácené fotbalisty, což si u podobných estrád roztomile potvrzuju - vítězství Davida Lafaty mi přijde jako korunovace nefotbalu, jelikož schopnost šikovně strčit hlavu/nohu do centru/střely/přihrávky má sice ohromnou, ale jinak svou existencí na fotbalovém hřišti definitvně potvrzuje už x let zaběhané pravidlo, že se na upracovaný fotbal Sparty nedá koukat. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Každoroční trapárna je opět tady. Fotbal mám rád, ale kromě vítězství (v kategorii trenér) Pavla Vrby, bych na tomto pořadu neviděl žádné další pozitivum. Nechápu, jak může vyhrát sparťanský simulant a letec Lafata, který ještě stále nebyl potrestán za to ochotnické divadlo, co předvedl. Jenže ono tady moc na výběr nebylo. Většina našich čutalistů v cizině jen leští lavičku, nebo vysedávají na tribuně a ti v České kapr lize jsou sotva průměrní. ()

DEXTER099 odpad!

všechny recenze uživatele

Bože..tenhle pseudosport si ještě uděluje ceny a oslavuje ty pracanty...dřív jsem měl fotbal rád,ale teď je to opravdu pseudosport a ještě v českém podání.Za mě celkově 3% a odpad. ()

enjoi 

všechny recenze uživatele

Každoroční dávka toho samého. Snaha obměnit moderátory během pořadu se dá i trochu ocenit. Hudební vystoupení - česká klasika na akcích tohoto typu. Zajímavé byly tak maximálně rozhovory s fotbalisty. 35 % ()

Olík 

všechny recenze uživatele

K diskuzím kolem sportovních událostí jsou určeny jiné servery a tak se tady přece nebudu pohoršovat na třetím místem pro Tomáše Rosického, který za inkriminovaný rok odehrál to co ostatní nominovaní za týden........sorry, musel jsem :D Ne vážně, k pořadu jako takovému......poslední dobou jde už jenom o takovou nenápadnou povinnost, která masového diváka stejně nezajímá a její význam jako televizního pořadu je vlastně nepodstatný. Letošní záznam z pražského hotelu Hilton zaexperimentoval střídáním průvodci večera, což by samo o sobě bylo pozitivum, kdyby nešlo o nezvykle znuděnou Banášovou, stále stejného Lišku, marně se snažícího Dyka nebo "kam já se všude nevecpu" Kostkovou, z jejíž úst ani celkem podařený fotbalový vtip nemůže nikdy dopadnou na úrodnou půdu. Za druhý tým (pracovně nazvaný FC nezklamaly) zachraňovali situaci standardní Prachař, opravdu vtipný Bouček a současný král podobných disciplín Karel Šíp. Hubení vložky pořád to stejné dokola Team, Chinaski.....potěšila česko-slovenská Pijánovka. Takže zase za rok........pokud tedy ještě je pro koho vysílat. ()

Reklama

Reklama