Reklama

Reklama

Talentovaná Honey Danielsová je hiphopová tanečnice, která se živí jako barmanka a ve volném čase učí děti ze sociálně slabších rodin tanec v komunitním centru pro mládež. Jejím snem je stát se úspěšnou tanečnicí. Všimne si jí hudební režisér Michael Ellis, který ji obsadí do jednoho ze svých videí, dokonce jí nabídne místo choreografky. S nově objeveným bohatstvím začne Honey věnovat menší pozornost svým přátelům a dětem, které se účastnily hiphopových tanečních lekcí. Brzy se ukáže, že Michaelův zájem o Honey není čistě profesionální. Začíná ji používat víc a víc jako atraktivní doprovod, se kterým vymetá mejdany, a nakonec dívce dá jasně najevo, čím mu má zaplatit za kariéru, o kterou se jí postaral. Honey je postavena před rozhodnutí, zaplatí tuto cenu za úspěch, nebo se vrátí mezi skutečné přátele? Když Michaela odmítne, dostane se na černou listinu. Na začínající kariéru to má katastrofální dopad. Honey se ale nevzdává, podporována dětmi ze sousedství i díky neutuchajícímu elánu všem znovu ukáže, co na parketu umí. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

castor 

všechny recenze uživatele

Naivní hip-hopová limonáda, provařená tolik viditelným množstvím klišé, až je z toho na zvracení, slušně řečeno.. Překvapivě dobře se pohybující Jessica Alba se tak coby barmanka a nadějná choreografka videoklipů ocitá mezi bandou černochů, kteří se jen permanentně poplácávají a objímají, a přímočará pohádka (dobro, zlo - nic mezi) si to směle doklopýtá až do šťastného konce. Hip hopově obdobně laděném Save the Last Dance jsem kdysi dal ***, takže tady musím sundat nohu z plynu!! ()

Zapinka 

všechny recenze uživatele

Další film, kde hlavní hrdinka má velký sen, vznikne zápletka, aby se k němu nedostala nijak lehce a zapůsobilo to dojemně na diváky, pomůže pár lidem, zamiluje se a nakonec toho snu dosáhne, má skvělýho chlapa a budu šťastně žít až do smrti. Nebýt tance dám míň hvězdiček. Je to jen další tuctový film! ()

Reklama

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Honey - film, o kterém jsem se dozvěděla náhodou a který jsem také náhodou viděla. Jessica Alba a jí podobné rozhodně nepatří mezi mé herecké favority, ale je hezká a tancovat taky umí, takže do tohoto filmu bezvadně zapadla. Taneční čísla, choreografie, to vše bylo fajn. Trochu jsem postrádala nějaký titulní hit, ale písnička ze závěrečné scény kapku vylepšila reputaci. Hip hop sice nepatří mezi mé úplné favority, ale jelikož to pořád slyším doma dokola a dokola, už jsem k tomu taky trochu přičichla. Film se hodně inspiroval podobnými hity z let minulých, jen ho převedli do modernějšího kabátku, ale titulní hrdinka, tak trochu looser, který se vypracuje výš, příběh jako z pohádky o Popelce, to zůstalo. A aby to bylo správně hollywoodské, nesmí chybět srdceryvná scéna na konec, láska, problémy mladíků... No trochu mě to štvalo, hezké, ale téma dost provařené. ()

Aress 

všechny recenze uživatele

Docela dobrý....... Mekhi Phifer je frajer takže tomu dal ''šmrnc'' Jessica Alba to je NO COMMENT to je asi všem pánům jasný.Hip hop mám rád a hodně ho ''žeru'' takže vše dobrý, ale pořád ten příběh tady už byl hodně krát, sice v tomto příběhu je to víc o tanci a Hip Hopu ale ten příběh zachranování dětí z ulice tu je............ (Proč třeba tentokrát nezachranovali veleryby???) PS: všimli jste si, že ve skoro každém songu ve filmu bylo v textu a zpěvu zpíváno jméno hlavní hrdinky ''Honey'' ? :-) ()

mikalana 

všechny recenze uživatele

Pokud chceme pomoct, nesmíme se vzdávat a musíme dávat lidem šance k nápravě. Pokud někomu můžeme pomoct tím, že mu umožníme věnovat se svému koníčku, podporujeme jeho talent a pomůžeme mu uvěřit v sebe sama, můžeme mu dát do života více? Honey představuje film s několika zajímavými tanečními kreacemi - pohyby znázorňující baskatbalové hráče - s celkem dobrou hudbou. Nesedí mi postava pomystychtivého producenta hudebních klipů. Nedostali dostatek prostoru ani její rodiče, ani roztomilý černoušek s melounem na hlavě a jeho napravený bratr se vlastně nemohl zcela projevit. Scénář mi přišel nedotažený a nevýrazný. Hvězdičky dávám asi z osobních důvodů - někdo se někomu rozhodl pomoct a přičítám k průměrnému filmu. Vymanění z nevhodného vlivu přátel vyžaduje mnoho odvahy a zaměstnání novou činností. Honey Danielsová se rozhodla dát dětem šanci a zorganizování sbírky na taneční studio nám připomíná, že nemusíme být na všechno sami. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Jessica Alba cvičila denně pět hodin, aby dobře vypadala v tomto filmu. (ČSFD)
  • Do role Honey byla původně vybraná Aaliyah, ale ta bohužel v roce 2001 zahynula při leteckém neštěstí. (Bauer)
  • Vo filme si zahral skutočný pes predstaviteľky Honey (Jessica Alba), vlastným menom Sid. (Paldiny)

Reklama

Reklama