Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) své dcerce Stelle brzy pořídí sourozence, a proto se rozhodnou vyměnit svůj dům za větší. Jenže zbavte se stávajícího obydlí za rozumnou cenu, když se vedle právě nastěhovala banda holek, které si pletou život s permanentní párty, a v duchu hesla „Spaní je jen pro sraby!" neberou na nic a nikoho ohledy? Mac a Kelly záhy zjistí, že zopakování osvědčených triků, které vyzkoušeli na kluky (včetně populárního schovávání airbagů do gauče v obýváku), na tyhle ostré vysokoškolačky v čele s Chloë Grace Moretz (drsná holčička z Kick-Ass) neplatí. A protože je tlačí čas, pozvou si posilu, Teddyho Sanderse (Zac Efron), bývalého nepřítele číslo jedna, z něhož se vyklubal kámoš do nepohody. S jeho pomocí se vytasí s novým arzenálem zbraní, které mají sousedky zaručeně vypudit. Jenže dívčí impérium je připravené vrátit každý úder. (CinemArt)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (264)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Víceméně stejných 50 % jako jsem dal jedničce, jen tentokrát s přívětivějším (jelikož vyhrály obě strany) a "dospělejším" vyzněním. Nezávislému sesterstvu v čele s výbornou Chloë se dalo fandit a ostatní se také lehce posunuli (nejvíc ustrnulý sympaťák Zac), takže pouze neopakovali provařený scénář z minula (nebo jsem už všechno komplet zapomněl). Skutečně rozesmály mnohé pěkně dotažené, s vážnou tváří a kvalitně natočené absurdity (dynamická loupež trávy, airbagy), aby je pak neomylně shodily trapné nechuťárny přes míru (blitky, tampóny, šourek, porod – nožička, blé). ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Keby nebolo Setha, Rose a Zaca, tak by táto komédia sotva dosiahla hranicu priemernosti. Pubertálne prejavy líderiek sesterstva mi prišli väčšinou nesmierne trápne a podradné, ale "dospeláci" (Mac, Kelly a Teddy) tento film potiahli o úroveň vyššie. Dejovo síce dosť plytké, ale vďaka kope skvelých hlášok a scénok (najmä v podaní Maca a Teddyho) to zlepšilo celkový dojem. Aj keď Neighbors "part 1" sa mi zdalo určite o kus lepšie. Ale aj toto ušlo... také slabšie 3*. ()

Reklama

TheDon 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že jsem už první díl ohodnotil monstrózníma dvěma hvězdama, tak tady bych nejraději ještě jednu ubral. Ale protože mám Rožéna docela rád, nechám to na té půvabné dvoječce. Film je více méně o tom stejným jako jednotka, ale s tím rozdílem, že nějakej lepší nápad, nebo gag úplně chybí. Kick asska je snad film od filmu šerednější a pokud někdy nastane doba, kdy se mi tahle tlama začně líbit, tak snad jedině tehdy, až si koupím žůžovýho růžovýho pežota a do svýho slovníku zařadím slova jako : ´bájo, žužu, čiči´ apod. Prostě bych musel být asi teplomet, protože tahle švizda vypadá jako chlap. Jinak Efronův airbagovej abflug docela ušel. 30% P.s.: o čem bude třetí recyklát? o vedle bydlící bandě seniórů , hrajících bingo, mlátíce chodítky o zem? ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že to bude špatné a ono to nakonec také bylo. Jsou zde vtipy, které jsou zábavné, ale celý děj je tak nějak strašně banální a navíc máte celou dobu pocit, že to je vlastně to samé, co jste viděli v prvním filmu. Opakované, akorát, že se hraje na to, že jste s postavami nějak srostli, ony se posunuly a vy jste zvědaví na to, jakým směrem to bylo. Nic převratného. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Strašne rýchlo to uteká, však?“ Jednotka ma nebavila. Dvojka je lepšia. Plno dobrých  dialógov a hlášok („Prejdem sa po moste a idem domov.“), postavy sympatickejšie než minule a páčilo sa mi, že je z toho od istého bodu tímovka a nie osamotený boj manželského páru. Nepriateľ je tentokrát silnejší, lebo všetci vieme, že na svete nie je nič horšie, než skupina puberťáčok. Prítomnosť Kelseyho Grammera som nepochopil, ale nevadí, hlavne, že to pochopil on. Dole klobúk za viacero odvážnych nápadov (striptíz s nie úplne plánovanou koncovkou). Veľa vtipov funguje (Austrália, varenie vajíčok, scary psycho klaun, dvere do garáže, masová panická hrôza v zamestnaní z použitia airbagov). ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Rose Byrne (Kelly), jejíž postava ve filmu čeká druhé dítě, byla těhotná i ve skutečnosti. (Stanislaus)
  • Jeden z plakátů k filmu je parodií na plakát ke Captain America: Občanská válka (2016), který šel do kin téměř ve stejnou dobu, a ve kterém jsou rovněž dva týmy bojující navzájem proti sobě. (Stanislaus)

Reklama

Reklama