Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) své dcerce Stelle brzy pořídí sourozence, a proto se rozhodnou vyměnit svůj dům za větší. Jenže zbavte se stávajícího obydlí za rozumnou cenu, když se vedle právě nastěhovala banda holek, které si pletou život s permanentní párty, a v duchu hesla „Spaní je jen pro sraby!" neberou na nic a nikoho ohledy? Mac a Kelly záhy zjistí, že zopakování osvědčených triků, které vyzkoušeli na kluky (včetně populárního schovávání airbagů do gauče v obýváku), na tyhle ostré vysokoškolačky v čele s Chloë Grace Moretz (drsná holčička z Kick-Ass) neplatí. A protože je tlačí čas, pozvou si posilu, Teddyho Sanderse (Zac Efron), bývalého nepřítele číslo jedna, z něhož se vyklubal kámoš do nepohody. S jeho pomocí se vytasí s novým arzenálem zbraní, které mají sousedky zaručeně vypudit. Jenže dívčí impérium je připravené vrátit každý úder. (CinemArt)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (264)

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $55,455,765Tržby Celosvetovo $108,007,109 Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,505,226Tržby za predaj DVD v USA $2,677,419║ No otras, taký že som nedokázal ani dopozerať. Prízemný nulový humor, doslova čistý hnoj, humus, bez kúska nadhľadu, tento rok jednoznačne najhoršie pokračovanie. /0%/ ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu to lehce strádá, ale aj tak je to solidní odvaz, který prostě baví už základním obsazením. Absolutní popírání zákonů o osobním vlastnictví a soukromí, občas zarazí, ale je to prdel. Neřešte nic a jen se bavte. Výchovné praktiky Maca a Kelly jsou zábavné a věřím, že se v nich může najít spousta dnešních mladých rodičů :-) Spokojenost. 3,5* ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Přes pár solidních fórků, úrovně Jedničky nedosahuje. Máme zde samozřejmě ještě více postav než minule, ale holky prostě takovej bugr jako chlapi nedělají. Navíc mě tohle pokračování přišlo spíše vychtěné, nesedlo mě že z postavy Dave Franca udělali homosexuála. Chtělo to podstatně více scén pro duo Seth/Zac. 50% ()

venison 

všechny recenze uživatele

První "Sousedi" se mi příliš nelíbili.. Nejsem zrovna fandou Zaca Efrona, tak jsem si naivně myslela, že výměnou "hlavního padoucha" za Chloë Grace Moretz se úroveň trošku pozvedne. Moje očekávání však naplněno nebylo a hromada trapného a vulgárního humoru, nesmyslný scénář, hluchá místa a stupidní zábava zůstala zachována.. Musím podotknout, že Seth Roghen mi ve filmech většinou nevadí.. Takhle si zábavu moc nepředstavuji - spíše mě to otravovalo a nudilo.. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Dlouho očekávané pokračování komediální pecky rozhodně nezklamalo, ale jak už se dalo tušit podle trailerů, tak se jedná do velké míry o recyklování úspěšného prvního filmu, takže si opět zopákneme například vtípek z airbagem. Naštěstí můj oblíbenec Seth to svými kreacemi táhne víc než dostatečně, takže jsem se pořád bavil celkem obstojně a Chloe jako správně zkažená holka rozhodně nezklamala a vytvořuje k Rogenovi dobrý protipól. Takže jednička zůstává nepřekonaná a téma už je vycucnuté dostatečně, takže tohle je celkem fajnová dvojka, ale Sousedy 3 už prosím radši ne. To už by bylo vaření z vody.65% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • Kelly (Rose Byrne) se v jedné scéně ptá své dcery Stelly: "Do you see things that I don't?" ("Vidíš věci, které já nevidím?"), čímž odkazuje na roli, kterou Rose Byrne hrála v hororu Insidious (2010) a jeho pokračování Insidious 2 (2013). (Stanislaus)
  • Rose Byrne (Kelly), jejíž postava ve filmu čeká druhé dítě, byla těhotná i ve skutečnosti. (Stanislaus)

Reklama

Reklama