Reklama

Reklama

Mladá vdova Madison žije v nádherném domě spolu se svými dvěma potomky. Dům však vypadá krásně jen z venku. Rodinu, která v něm žije, straší duchové... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (56)

Flopik 

všechny recenze uživatele

Otvorene, čakal som to o dosť lepšie.Nevidel som trailer ani nič ale opis vyzeral zaujímavo aj keď je dosť nepresný.Pre mňa najväčšie prekvapenie je to že "duchovia" vyzerali na začiatku celkom dobre, no vôbec neboli strašidelný.Teda vôbec sa tvorcovia nepokúsili o nejaký Jumpscar, ak nerátam začiatok.Hlavná hrdinka naozaj sexy.Celkovo by som dal 3 ale musím súhlasiť s ostatnými koniec bol strašne debilný a celé to pokazil.Šancu tomu dajte ale veľa nečakajte.Malo to radšej ostať pri obyčajnom strašení. ()

vassil odpad!

všechny recenze uživatele

Někdy horory nevylekají ale rozesmějí. A to je v pořádku. Já se ale nesmál. Raději jsem se pohádal s manželkou, která na mě 3 dny čekala aby jsme se na Ďábelský dům spolu podívali, a vypl sem to. Sorry drahá, ale 30 minut této "hrůzy" opravdu stačilo, víc zábavy si užijeme při mytí nádobí co zbylo po večeři... ()

Reklama

maddy 

všechny recenze uživatele

Debilical. Mám rád, keď sa horor mixuje so sci-fi. Problémom však je, keď to k sebe absolútne nepasuje. Diabolical je väčšinu času úplne obyčajný horor s jedným haunted house, ktorý nemá žiadnu atmosféru, nebudí strach a je úplne zameniteľný s ktorýmkoľvek iným haunted house hororom. Do sci-fi sa následne preklopí až v samotnom závere, no celé to pôsobí skôr ako jeden guláš, zmätene až dementne a hlavne to k sebe vôbec neladí. Vizuál je síce fajn, ale jediné čo sa dá na filme vyslovene pochváliť je veľmi slušný vzhľad monštier v dome a to je sakra málo. Inak to nefunguje ako horor a záverečné sci-fi pôsobí vyslovene trápne. A nepomôže tomu ani Ali Larter. CELKOVO: 1,5* (3/10) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Filmů o prokletých domech nebo těch, ve kterých straší, je jako hub po dešti. Některé jsou opravdu vynikající, mají hutnou až děsivou atmosféru a divák se u nich nenudí. Pak jsou tu takové, jenž jsou se svou kvalitou dost na štíru, přesto dokáží jejich tvůrci přijít se zajímavým nápadem, no a v neposlední řadě je tu celý zástup podprůměrných shitů, které se snaží vykrást kdeco. Tento kousek patří někde mezi druhou a třetí skupinu. Má sice zajímavou tvůrčí myšlenku, některé efekty nejsou vyloženě špatné a dokonce se tu párkrát doslova zablýskne zajímavá atmosféra, ale jako celek to moc nefungovalo, místy dost nudilo a „scifi“ závěr taky zrovna moc neoslnil. Byla velká škoda, že když už se podařilo vytvořit potřebné napětí a atmosféra houstla, vždy to trvalo jen velmi kratičký okamžik a navíc si nešlo nevšimnout, že spousta scén byla vykradena z jiných filmů. Nejvíc jsem se asi těšil na Ali Larter, která si mě získala v prvních dvou Nezvratných osudech. Tady si nevedla vůbec špatně a i svým výkonem pozvedla kvalitu celého filmu alespoň na lepší podprůměr. Nějak neurazili ani představitelé dětských rolí, což beru taky jako jedno menší plus do finálního zúčtování. The Diabolical nebude patřit mezi moje oblíbené filmy, ale podívat se na něj určitě dá – i když asi jen jednou a bohatě to stačí…40% ()

Aurus 

všechny recenze uživatele

No tohle je prostě docela špatnej horor a je hlavně podprůměrnej což je vidět když má 41%.Příběh je docela slabej, postavy jsou docela dost blbé a nesympatické, hudba je docela špatná, atmosféra tu skoro není, napětí je zde asi jenom jednou, kamera filmu je docela ok a lokace jsou docela zajímavé. No za mě 3/10. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama