Reklama

Reklama

Mladá vdova Madison žije v nádherném domě spolu se svými dvěma potomky. Dům však vypadá krásně jen z venku. Rodinu, která v něm žije, straší duchové... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (56)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Z ošklivého káčátka Ali Larter vyrostla překrásná ženská a bohužel je to jedno z mála pozitiv tohodle úplně zapadlého snímku.Musim bez debat uznat, že námět je super, atmosféra hutná a některý lekačky smrtelný pro každýho s nedorostlou srdeční chlopní, ale režisér ten složitý scénář vůbec nedokázal věrně převést na plátno a občas je v tom takový bordel, že snad i samotní tvůrci ve střižně netušili, co že to vlastně natočili na filmové plátno.Diabolical není špatný film a určitě by si zasloužil víc jak 44%, není hloupý ani nudný, ale neskutečně zmatený a strašně nedořešený.Legrand by mohl knižně vydat scénář a upravit ho, rád bych si ho přečetl, látka měla obří potenciál.55%. ()

Iveta47 

všechny recenze uživatele

O obsahu filmu písať nebudem,lebo sa dá vyčítať vyššie,ale nesúhlasím s tým,že to bolo chaotické slabé a nelogické.Niektoré filmy treba skutočne sledovať úplne od prvej minúty aby sme skutočne pochopili o čo ide.Ja väčšinou nepozerám filmy sama a ak mi aj niečo unikne mám po ruke niekoho kto mi pomôže pochopiť dej,lebo niekedy je to fakt tak zamotané,že človeku ľahko utečú súvislosti....preto tvrdím,že tento horor má svoj dej aj logiku a určite si nezaslúži také nízke bodovanie. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

No dobre, dám 60%, ale spravodlivejšia by asi bola štyridsiatka. Ale tak zas celkom dobre som sa bavil a to je dôležité, nie? Občas riadne nepríjemné psycho, občas blbosť, občas sa nechytáte, potom pre zmenu nechápete, potom je to WTF, potom je to zasa dobré, pôsobivé, napínavé a znepokojivé, potom Ali Larter nahodí kraťase a odhalí stehná, potom sa začne blýskať a v dome sa objavujú monštrá a potom príde absurdný koniec a vy nebudete vedieť, čo si o tom máte myslieť. Ale inak fajn horor :-) ()

Michalsafr 

všechny recenze uživatele

Dle mého názoru je spojení sci-fi s hororem super. Ale spojení, které je spíše rozpojením, v němž sci-fi složka vůbec nepasuje k té hororové, to není super. Po skončení snímku jsem dlouho přemýšlel, co mi vlastně uniklo a nakonec mi došlo, že pokud to není podle nějaké Legrandovy knihy, tak asi vůbec nic. Franklyn all over again.. A důsledně zamlčená premisa filmu není ani zdaleka tak zajímavá, jak by se zdála být.. P.S.: Původně jsem to měl na jedné *, ale protože je to debut a vizuál Johna Frosta včetně triků je velmi zdařilý, tak dávám dvě. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Debilical. Mám rád, keď sa horor mixuje so sci-fi. Problémom však je, keď to k sebe absolútne nepasuje. Diabolical je väčšinu času úplne obyčajný horor s jedným haunted house, ktorý nemá žiadnu atmosféru, nebudí strach a je úplne zameniteľný s ktorýmkoľvek iným haunted house hororom. Do sci-fi sa následne preklopí až v samotnom závere, no celé to pôsobí skôr ako jeden guláš, zmätene až dementne a hlavne to k sebe vôbec neladí. Vizuál je síce fajn, ale jediné čo sa dá na filme vyslovene pochváliť je veľmi slušný vzhľad monštier v dome a to je sakra málo. Inak to nefunguje ako horor a záverečné sci-fi pôsobí vyslovene trápne. A nepomôže tomu ani Ali Larter. CELKOVO: 1,5* (3/10) ()

Galerie (28)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama