Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elliot se snaží žít obyčejný život bez chyb. Ollie se dostane do ošemetné situace. Tyrell vezme věci v E Corpu do vlastních rukou. (Netflix)

Recenze (7)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia epizóda sa pustila trocha do dejov iných charakterov. Taký Tyrell Wellick ma dostal. V predošlých častiach bolo jasné, že jeho slizké ego ukrýva niečo temné ale takéto skazené vnútro som rozhodne nečakal. Príbeh Angeli Moss, Eliotovej najlepšej kamarátky a jej pribrzdeného frajera, som najprv bral ako omáčku... Hacknutie ich súkromia atď, ale zdá sa, že to bude mať tiež čo to dočinenia s veľkou kyber-revolúciou ktorú chystá Mr. Robot...Pokiaľ nie je iba v predstavách hlavnej postavy... Mám to podozrenie. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já mám asi fakt slabost pro psychopaty nebo nevím, protože jinak si nedokážu vysvětlit, proč mi Tyrell a jeho manželka přijdou tak přitažliví (ano, oba dva). Ty dva jsou pro sebe jako dělaný, a jejich sex scéna byla přesně jak výstrižená z BDSM porna (ne, že bych o tom něco věděla ( ͡° ͜ʖ ͡°). A fakt nevím, z jakýho důvodu mi švédština zní jako francouzština, ale každopádně zní zatraceně sexy a od teď se učím švédsky. V každým případě ten asijskej cápek od Allsafe je momentálně moje nejoblíbenější postava. Sice tam byl tak na 30 vteřin a nejspíš se tam už nikdy neobjeví, ale prostě je to ten typ život-je-skvělej člověka a toho prostě musíte milovat. Ale pořád se nemůžu přenýst přes přítele Angely, kterej i po tom, co ho vydírali, má pořád odkrytou webku, aby ho mohli sledovat dál a došlo mu to až na konci dílu. Hodnocení: kéž by byl každej seriál o hackování jako tenhle/10 ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

lehce mě začíná iritovat nabalování vedlejších linek (jako co jako je mi po ambiciozním kravaťákovi) a dost mi vadí logické díry v chování postav... (jako Mr. robot Elito potřebuje a zároveň ho posílá do prdele???) ()

TomX2

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkový dojem: Z úvodných troch dielov asi najslabšia epizóda. Nie že by bola vyložene špatná, ale na rozdiel od tých predošlých nie je veľmi zaujímavá a je v nej minimum napätia. Tuna hlavná postava veľký priestor nemala, ale skôr vedľajšie postavy, ako je Tyrell Wellick, ktorý je snáď väčší zloduch, ako sa z počiatku zdal. Čo sa týka hacknutia súkromia Angely a jej priateľa, ma zaujalo z epizódy asi najviac a som zvedavý, ako sa to nakoniec rozuzlí. Tomuto dielu dávam slabšie 3* a verím, že v následujúcej epizóde pôjde dej trošku viac do hĺbky a zistíme toho viac.. Moje hodnotenie: 50% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výlet k ďalším postavám seriálu a na jednu súkromnú, či vlastne dve, párty mali svoje opodstatnenie. Dozvedáme sa zaujímavé veci z minulosti nielen Elliota, čo koho s kým (citovo) spája a dedukovať, kam to bude vďaka tomu smerovať. No a kto by nechcel po prebudení v nemocnici uvidieť hneď dve ustarané ženy pri svojom lôžku. No Tyrellovi by to asi bolo jedno... ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Když Gideon Goddard (Michel Gill) ke konci epizody volá administrátorovi v Dullesu, jeho mobilní telefon je offline. V notifikační liště je vidět symbol režimu letadlo. (Pavian)

Reklama

Reklama