Reklama

Reklama

Království se zmítá v chaosu a temné síly vítězí nad dobrem. Jedinou záchranou je zrcadlo... Jenže toho využívá i zlý a chamtivý Rumpelstiltskin. V současném světě bude muset vynaložit Avengers tým složený z princezny Sněhurky, Popelky, Červené karkulky, Lociky a Šípkové Růženky velké úsilí, aby zabránil tomu nejhoršímu! Zachrání superhrdinští strážci náš i svůj svět před hrozbou Rumpelstiltskina? (Rodriguez)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

mimozakon odpad!

všechny recenze uživatele

Tešil som sa na ďalšiu komixovku. Dostal som Snehulu, Popoluchu, Ružový šíp a Dlhovlas. K nim do party neparty červenú pláštenku. Akčné scény ešte horšie ako v Scorpion King 4, herečky vypatlané, zábery sťa Xena v Herkulesovi, klasický dementný príbeh a mega klišé záverečný záber. Ach, škoda času. Áno a železnému Johnovi už stekala farba od tej námahy. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Přidejme něco z námětu seriálu Once Upon A Time, něco na způsob zombií, dejme tomu název Avengers, který nemá s obsahem filmu vlastně vůbec nic společného a voilá, máme tu další slátaninu od The Asylum. Popravdě ale mohu říct, že to nakonec nebyla taková tragédie. Děj se za těchto okolností dal, efekty by jakž takž ušly... od Asylum jsem čekal mnohem méně. Ale pořád to je docela blbost, která se ovšem sledovat dá. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nejsme žádné hrdinky. Jsme mstitelky." Tak se nám Sněhurka, Locika, Popelka, Růženka a Karkulka přenesly do současnosti. Z toho mám celkem radost, protože se vymódily poměrně zajímavě a přesto při boji neřešily nějaký ten zlomený nehtík. Jenže tím pozitiva končí a to z prostého důvodu, že se to celé bere hrozně vážně. Vždyť tohle volá po parodickém zpracování tak hlasitě, že i Vlk se z toho postavil na zadní. Škoda promarněné šance, ale kdo chce vidět sebevraždu rampouchem nebo slyšet špatně promazaného Železného Johna, ten si může jít s holkama v poklidu zachraňovat svět. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Mně to docela bavilo. Bylo to dokonce vtipnější než Specialisté, ten seriál na Nově. Tam třeba neběhají vyžilé super hrdinky v botách na podpatcích, aby padouchům nakopali zadnici. Dopředu jsem rezignoval na logiku příběhu (třeba proč pořád chodí do radnice, z radnice, do radnice, z radnice, do radnice když vědí, že tam stačí počkat a Rumplcimprcampr tam jednou dojde; nebo jak může polda vědět, ve kterém sklepení z celého NY měla Sněhurka asi doupě), ale některé zvraty, což mne překvapilo, jsou docela logické, a přitom nečekané (třeba ty výměny stran, takže nikdo není zcela černý, ani - ehm, Sněhurka dovolí - bílý). Je to taková svěží ptákovina, kterou mám pocit si nejvíce užil Casper Van Dien, pro oddech jako dělaná, a ne až tak pitomá, jak by se podle zdejšího hodnocení zdálo. V podstatě to samé, s blbějším dějem, ale s vysokým rozpočtem a známějšími herci, chrlí na diváky marvelovky, a diváci z toho slintají blahem. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

'Bylo nebylo, z dalekého království přišli do našeho světa Sněhurka, Růženka, Popelka, Locika a Karkulka. A ještě nebyli v lepší formě. Ale bude to na boj s temnými silami stačit?' Tak tomu nedá zvědavost stát. Asylum nezklamal a stvořil mockbuster se všemi očekávanými aspekty. Hrome, ta Karkulka ale má ránu. Jak se dá očekávat, nic extra to není. Vzhled děvčat spíše naznačuje jejich barbinovské juchání a starosti aby si náhodou nezlomili nehet. Ale dialogy jsou překvapivě plné typických ženských hlášek, takže se tu hlavně pánové pobaví jak si tu děvčata hrají na drsňačky. S vizuálníma efektama se tu nepřehání a je to dobře. Lepší žádné než naprosto katastrofální jak je u Asylumu zvykem. Snímek na odlehčení a k pobavení. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Lou Ferrigno, ktorý bol jedným z prvých predstaviteľov Hulka, stvárnil v tomto filme postavu, ktorá sa svojimi schopnosťami a výzorom Hulkovi podobá. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama