Reklama

Reklama

Visací zámek - 50

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Česko, 2010, 3 min

Recenze (4)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Kurvadrát na kvadrát je velmi zajímavý rým a rozhodně v tom tentokrát nezůstal sám. Zajímavý je totiž celý klip plný fórků a narážek, ale na mou jednoduchou punkovou duši je až příliš přeplácaný. K přímočaré hudbě s přímočarým textem by mi zkrátka chutnal o něco přímočařejší klip, ale jestliže to kluci cítili takhle, tak mi nezbývá než popřát jim do další padesátky uchování punkového rytmu v duši. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Nikdy ma neomrzí hlupákom sa smiať, takto si to užijem keď budem mať 50! Skvelý scénograficky aj režijne vymyslený klip Jána Zajíčka. Vyzerá ako keby bol nakrútený na jeden záber. Obľúbená skupina príjemne prekvapila aj po rokoch. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Kašleme na všechno, skoro i na ženský a pivo pijeme jenom plzeňský. Dáme si jedno a už se nám chce chcát, takhle si to užíváme, když je nám padesát. Doma tiše ležíme před televizí, ale na pódiu jsme pěkně drzí. Nikdy nás neomrzí pitomcům se smát, takhle si to užíváme, když je nám padesát. Kurvádrát, padesát. Klidně si žijeme dvojím životem, punk nikdy neumře, je naším mottem. A s Iggy Popem budem v hale hrát, takhle si to užíváme, když je nám padesát. Kurvadrát, padesát! Kurvadrát, nakvadrát!" ***** ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Opäť jedna z výnimiek, ktorá dokazuje, že sa aj v ČsSk dajú točiť vizuálne obstojné a zaujímavo podané videoklipy. ()

Reklama

Reklama