Reklama

Reklama

Lovci zážitků

(pořad)
TV spot 6

Obsahy(1)

Poznali pozoruhodná místa na všech kontinentech a zajímavé lidi z celého světa, ale ty nejlepší zážitky je čekají teprve na cestě po Česku. Zpěvačka Tonya Graves, fotograf Tomáš Třeštík, muzikant Adam Vopička a historik umění Pavel Kappel jsou velkou nadějí pro všechny, kteří chtějí zjistit, v jaké zemi to vlastně žijí. Vydejte se na cestu po Česku s Lovci zážitků a získejte inspiraci pro svá vlastní putování. Cestování po Česku nabízí mnoho neopakovatelných zážitků, o kterých mnozí nemají ani potuchy. Lovci zážitků jsou partou lidí s rozdílnými povoláními, které spojuje jedno – jsou prototypy městských lidí, kteří pravděpodobně procestovali půl světa, ale co se týče poznávání Česka, v tom mají značné mezery. A tak naši „lovci" nasedají do expedičního vozidla a vydávají se vstříc novým dobrodružstvím. Jejich cesty jsou plné neopakovatelných zážitků, vzácných setkání a jedinečných příběhů, které postupně mění jejich zpočátku nedůvěřivý pohled na cestování po Česku a díky kterým objevují i sebe sama. Vydejte se na výpravu po nejzajímavějších místech Česka se zpěvačkou Tonyou Graves, fotografem Tomášem Třeštíkem, muzikantem Adamem Vopičkou a historikem umění Pavlem Kappelem. Celkem vás čeká sedm lokací a speciální vzpomínkový díl na horách plný nejlepších zážitků. Hlasovým průvodcem bude Vojta Kotek. Skvělou hudbu k seriálu vytvořili Jan P. Muchow, Calm Season, Adam Vopička či Republic of Two. (TV Prima)

(více)

Videa (7)

TV spot 6

Recenze (27)

Rewsy 

všechny recenze uživatele

Pořad mě docela zaujal, je to pěkně udělané, ale jak již bylo zmíněno v dřívějších komentářích. Parta, která pořadem provází, je obecně dost nesympatická. Možná je to tím, že nejsem hipster s kůl pozdravem pestičkami a horou rádobyvtipných intelektuálních komentářů nebo tím, že jejich přátelství působí dosti umělým dojmem. Na druhou stranu pro danou cílovku, což budou asi mladí lidi čumící na bednu a neznající nic jiného, je to způsob, jak je donutit se nad výletem do cílových míst alespoň zamyslet. Za mě by se měl dát menší prostor "lovcům", pořad by se stal snesitelnějším a pro lucidního člověka i koukatelnější podívanou. ()

moriero odpad!

všechny recenze uživatele

Další plytká přehlídka nezajímavých vystajlovaných lidí a jejich cool jízdy za "zážitky". No, úplně mě dostali svým výletem do mého rodného zlínského kraje (kupování jablek u cesty, povinná návštěva vinného sklípku...) U nás doma takové "Pražáky" prostě milujeme, to je známý fakt! Škoda že se nenapili z Baťova kanálu. Ten lodivod by na ně určitě křikl: "Hej ogaři, co to chlemcete, šak do toho chčijou cigáni!" A oni: "My vám nerozumíme. My jsme z Prahy." Lodivod: "Aha. Tak vy jste z Prahy. Říkal jsem: pijte pomalu, voda je studená." ()

Reklama

mnx odpad!

všechny recenze uživatele

Prima to s těma dokumentárníma pořadama taky nějak neumí. Párek ulízaných blbečků-pseudointošů a jedna negroška budou prý vykládat o nepoznaných krásách Čech. Přitom si jen tak pindají u golfu, popřípadě v hospodě, a jsou u toho šíleně vtipní . Celé je to prošpikováno bomba záběry na jejich ksifty, a super hudbou. Jestli chcete dobrý cestopis o našich krajích, je lepší zkouknout něco z produkce České televize, ta jich má dost a dost. Tady se dozvíte leda tak velký kulový. A protagonisté by udělali líp, kdyby se vrátili ke svým kopytům - tj. ke zpěvu, paření her, a focení célebrit. ()

JohnnyB. odpad!

všechny recenze uživatele

Přepnul jsem zrovna když byl díl "o Ostravě ", kde jsem přes 30 let žil a nedaleko stále bydlím. Navíc mě zaujal dopravní prostředek, jakým průvodci cestují před kamerou, jelikož poznáváme Evropu ve stejném typu VW. Tyto dvě věci mě navnadily na sledování avšak výsledný dojem je tristní. Od začátku je vidět, že nejde o tipy na výletní místa, ale prezentaci těch, kteří si to mohou dovolit / dokáží zařídit. Několikrát za pořad mě napadlo cosi o Evropských dotacích. Kdoví proč...? Závěrem pár věcí na ujasněnou: 1) V Ostravě se opravdu nezdravíme Zdař bůh. 2) Ostrava se nerovná železné město VPV a život v něm. 3) V Hornickém muzeu bohužel nefáráte pod zem více než 2m. I přes poutavý výklad a snahu průvodců, jsou v okolí daleko zajímavější věci. 4) I když se o Ostravě nic nedozvíte tvůrci mají potřebu ukázat nám i něco z okolí, což "využívají" tím, že nás zavedou na opičí dráhu u Rožnova p.Radhoštěm (milí tvůrci, opravdu to není TA Radhošť), kterou tady na ostravsku považujeme za osmý div světa. 5) Celé je to završeno prostřihy s komerčními prezentacemi hotelů a penziónů s welness a fitness a steakem médium, což mě fakt nebere. Hodnocení na CSFD naprosto zasloužené. Něco mezi odpadem a * ()

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

Náhodou, dozvěděl jsem se tam pár zajímavosti (Richarda Wagnera, nacistického skladatele oněch brutálních klasických písní, jak se převlíkal za strašidlo si nějak ovšem neumím představit,) a padlo tam i něco o Máchovi etc. Mimoto, takovýto pořad tu snad ještě nebyl, milión cestománií po celém světě tu je, ale když vybíráte kam na výlet třeba s přítelkyní, tenhle pořad vám dle mě může dát pár užitečných rad. Jo a Tonya Graves mi připadadala jako dost nepříjemná ženská a z mužského týmu byli minimálně dva velmi trapní. Na ten "humor" bych se vykašlal uplně, přece nemusí být všude za každou cenu? Jinak sem zvědav na další díly... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Za pseudonymem John Doe, který je podepsán pod režií dvou dílů seriálu, se skrývá trojice reklamních a filmových režisérů z různých koutů světa. Jejich největším společným úspěchem je zatím cena Grand Prix Cannes 2007 v sekci Direct Marketing. (Zdroj: Brainz)

Reklama

Reklama