Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kate a Meg jsou přítelkyně od mateřské školky. Teď už jsou dospělé a sdílejí spolu byt v Seattlu. Ani jedné se moc nedaří v práci. Kate je učitelka na střední škole, se kterou není příliš spokojený ředitel, Meg se neúspěšně pokouší prodávat kosmetiku vyrobenou v Severní Koreji. Jednoho večera spolu zapíjejí stres a dobrodružně založená Meg navrhne, aby si udělaly výlet na Floridu, má nějaké uspořené míle u letecké společnosti. V letadle mezi ně posadí blonďatého mladíka, o kterého obě okamžitě začnou usilovat. Mladík jim o sobě prozradí, že se jmenuje Ryan, je hasič a na Floridu letí, aby se zúčastnil loučení se svobodu a kamarádovy svatby. Letadlo ale musí kvůli hurikánu místo ve Fort Lauerdale neplánovaně přistát v San Louis. Tam se dívky ubytují v hotelu a nadšeně zjistí, že Ryan v něm skončil taky. Pokračuje závod o to, která ho dostane dřív do postele. Druhý den se všichni tři vydají na let balónem, který ovšem skončí dost neslavně, když Meg trefí zátkou ze šampaňského pilota balonu do oka, bohužel jediného... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (36)

drake31 

všechny recenze uživatele

Existujú dva dobre dôvody, a dva obrovské dôvody prečo si pozrieť The Layover. Jedná sa o nechutne úchylnú mužskú interpretáciu filmu, ale nemyslím si, že je nesprávna. Zbožňujem obe Alexandru a Kate, ale toto bol vskutku hrozný film, ktorý sa naozaj oplatí pozerať len pre veľkosť ich magických výstrihov. Ženské publikum neviem či si čo užije. Ak budú dámy naštvané na scenár a réžiu, a takúto plochú a filmovo gýčovitú interpretáciu žien (obzvlášť po úspechu Wonder Woman), ani sa čudovať nebudem. ()

Gucak 

všechny recenze uživatele

Dle hodnocení jsem počítal s ne zrovna zdařilým kouskem. Alexandru mám ale rád, tak jsem do toho i přes to šel. A výsledek ? Příjemné překvapení. Nenáročná komedie s fajn ústřední dvojicí. Hromada scén se mi trefila humorem do chuti. Ideální film pokud se chcete vypnout a nic neřešit. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nechápu, že tak noblesní muž, jako je William H. Macy, dokáže natočit takovouhle sterilní srágoru. The Layover je vyloženě esencí těch nejdebilnějších klišé, které v podobně nenáročných komediích pravidelně vídáme a sbírkou těch vůbec nejtrapnějších gagů (a bohužel i těch fekálních). Sexy trailer, který dokázal na první signální zaujmout, vyloženě tělem neklame, ale je ještě celkem umírněná a film prostě v žádném směru nefunguje. Vážně by mě zajímalo, jak vypadá fanoušek tohoto filmu. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

V první řadě překvapení, že v kolence režisér je u této lacině nenáročné womadie napsáno jméno William H. Macy….nějak to k sobě nepasuje. Překvapení číslo dvě, Alexandra Daddario strká, co se týká atraktivity, s přehledem do kapsy zalmarovatělou Kate Upton. Trojka, Matt Jones  by si mohl do svého portfolia připsat dvojník výtěze MasterChefa z roku 2020 Romana Staši. Number four, Matt Barr má penis do zatáčky. Pět, šest, sedm…..ale nechme překvapení překvapeními. Podle jedné šablony fungující komedie s minimem humoru, lákající především na sex-appeal hlavních hrdinek….dokoukal jsem, ale žádný floridský zázrak se nakonal. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Toto že natočil William H. Macy? Tak to bych si ani ve snu netipnul. Jako béčková komedie to ujde. Holky v hlavních rolích jsou někdy otravné, v některých scénách docela vtipné, ale scénář je tak slaboučký, výprava tak televizní a gagy tak basic, že z toho mála vytáhnou prakticky jen trošku situačního humoru. Vypnutý mozek nutností. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama