Reklama

Reklama

Prima hodinka

(pořad)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Živý reportážní magazín s výjimečnými hosty, pozoruhodnými postřehy, neotřelými moderátory a pozitivním pohledem na svět. (TV Prima)

Recenze (4)

borohub odpad!

všechny recenze uživatele

Prima se začíná konvertovat na totální sračku. začalo to diváckými zprávy, pak přišlo mnoho nových seriálů a korunují to ještě takovým hovnem.. Nevím čemu se to snaží vyrovnat, ale reportáže jsou nezajímavé, hosti také, moderátoři taky žádná sláva.. To byla zajímavější ta kombinace komisař rex(ten původní) + odpolední zprávy, ale tohle je fakt peklo.. Edit: Čím víckrát jsem to vidím tím je to blbější a blbější. Ta moderátorka na mě působí jako naprostá blbka bez absolutního moderátorského skillu, ten chlap je sice taky nemožný, ale v porovnání s tou krávou pořád dobrý. Musím snížit z 10% na 5% ()

ESNYR 

všechny recenze uživatele

"Živý reportážní magazín s výjimečnými hosty, pozoruhodnými postřehy, neotřelými moderátory a pozitivním pohledem na svět.(TV Prima)" ××× Že bych viděl jiný pořad ? První seznámení dopadlo hodně špatně. Nudní ( prej neotřelí ) moderátoři, kteří ani neumí pořádně mluvit, 3 reklamní bloky ( v hodinovém pořadu dost vražedné ) reportáže o nezajímavých věcech a když už nevíte kudy kam, nacpěte tam videa z Youtube. Neodvažuju se hodnotit po prvním přísunu, ale nějak nevěřím že by se to časem zlepšilo. Takže hodnotím bez hodnocení - 1 hvězda za snahu. Divácké zprávy & VIP & Prásk & Prima svět = nudný pokus o Príma pořad ( ty vole, bubínkář v závěru to totálně zazdil )EDIT po pár dílech : tu 1 hvězdu tomu přece jen nechám. Sem tam se podaří něčím zaujmout. ()

Reklama

Reklama