Reklama

Reklama

One Punch Man

(seriál)
  • Japonsko ワンパンマン (více)
Trailer
Japonsko, (2015–2024), 14 h 24 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

One (komiks), Júsuke Murata (komiks)

Hrají:

Aoi Júki, Júki Kadži, Kendžiró Cuda, Mamoru Mijano, Masaja Onosaka, Teššó Genda, Daisuke Namikawa, Júdži Ueda, Ken'iči Ogata, Mijuki Sawaširo, Šin'ičiró Miki (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(36)

Nejsilnější superhrdina na světě dokáže zabít kohokoli jednou ranou. Ale nemá žádného soupeře, takže bojuje s nudou a depresí. (Netflix)

Videa (11)

Trailer

Recenze (91)

ElStupido 

všechny recenze uživatele

Kýčovité animáče s velkejma očima a špičatejma vlasama moc nemusim, ale když jsem poprvé uviděl plešatého flegmatického One Punch Mana, jenž je otrávený tím, jak snadné je zabíjení všech oponentů, když z nich jednou fackou udělá smoothie, pomyslel jsem si že ti úchylní velrybáři konečně taky jednou načmárali něco pro mě. Bohužel zajímavé parodování suprhrdinů vydrželo jen asi do třetího dílu a pak se to transformovalo do typické japonské klišoidní pičoidnosti, kde se svalnatí hrdinové třídy S hádají mezi sebou, kdo má největšího čuráka (nápověda: všechny jsou stejně miniaturní) a hlavní postavu radši úplně zazdí, protože jim dojdou nápady, proti čemu by ho měli nechat bojovat tentokrát. Potenciál tam byl, jenže ťamani to zas posrali, co už. ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Konečně superhrdina, který není na dlouhé proslovy. Sice toho namluví málo, ale když už něco řekne, stojí to za to. Na tenhle charakter bych se vydržela dívat dlouho, než by mě přestal bavit. To samé se dá říct i o dalších postavách, o kterých by stálo za to se dozvědět něco víc. Jen příběh mi přišel poněkud univerzální a finále moc předvídatelné. ()

Reklama

HellFire 

všechny recenze uživatele

Místy zábavné, místy neskutečně nudné, místy vyhrocené... Hlavní hrdina je skvělý ve své naivnosti. Bohužel však většina dílů vzhledem ke konceptu trpí prázdnotou. Co se příběhu týče, tak ten je prakticky neexistující, tady jde hlavně o to, se kterou příšerou se hlavní hrdina (už jsem zapomněl jeho jméno) utká, aby jí jednou ranou vyrazil mozek z lebky. 2. sérii jsem protrpěl, pohybuje se na hranici jedné hvězdy. Hrůza. ()

Melios 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Anime ,ktoré ma zhodilo zo stoličky od smiechu! Lepšie anime som jakživ nevidel. Nech sa Naruto spolu s Tokyo Ghoul strčia!!! Saitama je stokrát lepší ako všetci ostatní anime hrdinovia! Seriál srší absurdným humorom ,čo mu len prospeje ,je rýchly ,svižný ,zábavný ,ale hlavne záživný! Jeden z mála seriálov ,ktorí ma neprestáva baviť ani po prvej sérií a s napätím čakám na vydanie druhej sezóny a teším sa na návrat Saitama ,Genosa a spol.... ()

Andrew_Deer 

všechny recenze uživatele

Neznám mangu. --- Přemýšlím, jestli někdy dojde k tomu, že nebude stačit jeden úder. Bojím se, že jo a že tím pádem dojde k nějakému porušení jakési premisy, která vyplývá ze samotného názvu. Pokud taková chvíle nastane, tak šlus. Zatím ale nenastala. Taky doufám, že té tajné formuli nepřfaří nějakou nadpřirozenost jako třeba nějakej elixír nebo tak něco, že to zůstane tak, jak to je. ()

Galerie (623)

Zajímavosti (12)

  • O úvodní píseň „THE HERO !! ~Okoreru Kobushi ni Hi wo Tsukero~“ se postarala kapela JAM Project. (CarnTheNunya)
  • O úvodní píseň „Seijaku no Apostle“ se postarala kapela JAM Project. (CarnTheNunya)
  • Úvodní píseň první série slovy „One Punch!“ začínala a úvodní píseň série druhé jimi končí. (CarnTheNunya)

Související novinky

Pokračování Venoma má název

Pokračování Venoma má název

22.04.2020

Dvojka Venoma od režiséra Andyho Serkise má oficiální název, snímek ponese titul Venom: Let There Be Carnage, což je jasný odkaz na hlavního záporáka Carnage, jehož ztvární Woody Harrelson. Hlavní… (více)

Reklama

Reklama