Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Taká priemerná romantická komédia, ktorá teší najmä svojim prirodzeným humorom a rôznymi situáciami, v ktorých sa hlavní predstavitelia ocitajú. Najlepšia z celého príbehu je však samotná Caprice, ktorá v podstate sama o sebe tvorí celú zápletku tohto filmu. Aj keď jej správanie bolo občas trochu vyšinuté a svojim spôsobom egoistické, aj tak ma bavila oveľa viac ako jej sokyňa Alicia. Najväčšou slabinou boli žiaľ podivné zlomy v deji, ktoré doslova lámali celkovú prirodzenosť celého príbehu. Škoda, ale aj tak minimálne 3* si to zaslúži. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Emmanuel Mouret nemá soudnost. Těžko říct, možná by v jeho pozici nějakej pořádnej herec i s tim chabym materiálem, co on sám napsal, něco zázračnýho udělal, ovšem takhle se jen zabily dvě mouchy (resp. talentovaný představitelky ženských rolí) jednou ranou. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Když vám nedají roli, tak si ji napište. Emmanuel Mouret tohle udělal a vzešla z toho romantická komedie, nebo alespoň něco, co se tak trochu tváří. Nebýt dvou hlavních představitelek, tak tenhle film nemá ani moc smysl sledovat. Ony dvě film táhnou a díky nim je alespoň průměrný, a to s přimhouřenýma očima. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Okouzlující Virginie Efira v jedné ze svých nejhezčích rolí, v tom filmu si ji nejde nezamilovat. Její herecký protějšek, Emmanuel Mouret, mi vzhledově přišel dost nehezký (ten herec mi - nemůžu si pomoct - v obličeji celou dobu strašně připomínal mladší a ošklivější verzi Petra Kostky), měl jsem proto dost problém věřit, že by Clément sbalil Alicii s takovou lehkostí, podobně jako jsem moc nechápal, co na něm vidí Caprice (v okouzlujícím hereckém podání Anaïs Demoustier - vůbec celkově mi přišlo, že casting ženských postav je zde na rozdíl od těch mužských bezchybný), na druhou stranu lze asi uznat, že je na tom jeho vzhledu cosi zajímavého, a že má velmi kultivovanou dikci a příjemný hlas. Jeho filmový přítel Thomas (Laurent Stocker) je oproti němu zoufale fádní a nevýrazný, a skutečně se lze divit, co na něm ženy v tom filmu viděly. Celkově mě to strašně bavilo a přál jsem si, aby těch 100 minut nikdy neskončilo - a celou dobu mi to mimochodem strašně připomínalo styl filmů Woodyho Allena - kdyby to mělo o trochu rychlejší tempo a propracovanější dialogy a lepší soundtrack, nešlo by takřka poznat, že to není typická allenovka - jeden příklad za všechny - asi nejvtipnější scéna v celém filmu, v němž vrcholně roztomilá Caprice přemlouvá Clémenta, aby byl nevěrný Alicii (film jsem zhlédl v původním znění s anglickými titulky): I could be your mistress! What do you think? I know, you like things to be straightforward. But confusion is good, too. It's... confusing, moving, stirring! - I don't want to be stirred. I'm stirred enough as it is. I want a relationship built on trust, without having to lie. - Lying is no bad thing. On the contrary. It protects loved ones from being hurt. It's thoughtful and kind. And it really stimulates the imagination. If Alicia doesn't know, where's the harm in it? The problem is... Want me to tell you? You're lazy. You could make us both happy. By being faithful, you choose to hurt me. - I don't want to hurt you. I never chose to hurt you. - So, be unfaithful. Don't be selfish. - I have more than I ever hoped for. It's like shopping in a supermarket and my cart is full. Then, you come along. I don't know where to put you. I want to, but I have no room. - The heart isn't like a cart. It's elastic. Imagine how sad life would be, otherwise. Please think over my proposal. Take some time, think it over. Don't answer now. But from now on, my body is yours. You can do with it what you wish. ()

julie_mie 

všechny recenze uživatele

Taková hloupůstka, která nenadchne a určitě ji člověk okamžitě zapomene. Škoda, doufala jsem, že se V. Efira přehraje do trochu serioznějších rolí.. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama