Docela hezký dětský film s kriminální zápletkou :-)(23.2.2009)

• johnny2005

Odpaďák jak hrom, nicméně uznávám, že jsem se u toho párkrát zachlámal.(3.4.2010)

Film je o hovně ale vzhledem k tomu ze bydlím ve městě kde se celej příběh odehrává musím dát pět hvězd!!-(natáčelo se ve městě Trhové Sviny u Českých Budějovic)(11.3.2008)

Jendo z mála kladných dětských dobrodružství Michaela „Oswalda“ Hofbauera má v rodném listě téměř stejné datum narození jako já a přesto se mu do dneška dařilo vyhýbat se mi jako kníže Vlad česneku. Až ve svých jednatřiceti letech jsem společně s Vaškem Zemanem (k jeho nelibosti přezdívaném podle jeho slavnějšího jmenovce major) přicházel na kloub záhadě, proč jeden z účastníků místní holubářské akce přijíždí každoročně s jinými exempláři než, které nakonec prezentuje na výstavě samotné a musím říct, že jsem se i ve svých dobrodružstvím odrostlých letech slušně bavil. Páni kluci ani Ať žijí duchové, to nejsou ani s přimhouřením obou očí, ale jak ho nazývá Homer, líne pejskařské odpoledne Neříkej mi majore! zaplácne bez sebemenších problémů. Ps: náladu zvednou i dva štěky tehdy devatenáctiletých zelenáčů, dvouvětý Ondry Vetchého a němý Lukáše Vaculíka.(10.10.2011)

Dávám 4* protože tam, kde se to natáčelo (Trhové Sviny), tak bydlím kousek odtud a moc dobře to město znám. Jinak je to na slabší 3* co se týče děje. :-)(6.1.2010)

• Kmyn

Zemanovo fotra štve že synek porád leží v knihách, bojí se že z toho zblbne. Zeman se nejprv domnívá že s kámošem rozkrejvá imperialistickou špionáž pomocí holubů, ale jde o brilianty. Esenbák co si dal pivo ve službě vezme Zemana bez helmy na motorku a jedou řešit. Na závěr dostane Zeman kopačky od děvčete a znovu zazní odporná ústřední písnička kterou skřehotá Zdeněk Mann.(9.10.2011)

• Riker

Major Zeman junior se moc nepovedl, námět odpovídá době a lehce agituje na mládež, ale to není hlavní problém. Film zabíjí utahaný spád a příšerná hudba.(26.4.2010)

• blekekeke

Nesmál jsem se, a to by se u dětských filmů stávat nemělo ...(9.10.2011)