Reklama

Reklama

Recenze (11)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fakt, že hodnotím jako první uživatel této malebné databáze, svědčí o mém nehynoucím fanouškovství, které k tomuto úžasnému spin-offu chovám. Teď už ale zcela vážně. K mému neskrývanému údivu se jednalo o docela fajn díl. Milí účastnící jachtingového výletu si konečně uvědomili, že negříci mají vždy pravdu, dokonce i tehdy, jsou-li lehoulince přihřátí. Ano, přesně tak. Přišlo to, nač jsme všichni toužebně čekali. Do každého moderního seriálu patří minimálně jeden buznatrix. Černého Petra si tentokrát vytáhl náš nebohý negřík Victor Strand. Nezbývá než doufat, že byl v balíčku Černý Petřík pouze jeden. Jak už jsem uvedl výše. Konečně se jednalo o další sledovatelný díl. Do hry nám vstoupilo pár zloduchů a hlavním hrdinům začalo jít pořádně o krk. Tak to má být. Na divácích už leží pouze jediný úkol - najít si k naši nesympatické skvadře nějakou cestu. Na tvůrcích je potom - nepolevit v napínavosti. Dávám takové motivační 4 *, protože se seriál konečně vydal tou správnou cestou. ()

classic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť PRIEMER, ako v minulej časti, tentokrát i celkom zaujímavé, od samého začiatku, ako Strand vyšle Nicka na MISIU, nájsť jeho kumpána, ktorý sa podobá na komedianta - Jacka Blacka. Nick si najprv zapláva smerom ku brehu, potom zoberie na seba, trochu toho hnusu, aby sa začlenil do kolektívu, alebo aby splynul s davom, živých - mŕtvych, je enormné množstvo, a tak sa bude musieť - posnažiť, ale klasicky to zvládne lavou - zadnou. Na tom by nebolo nič zvláštne, ak by sa medzitým traja pacienti nezmocnili Strandovej JACHTY, kde inak, Alicia ich privolala tak, že komunikovala pomocou vysielačky, s jedným z nich, s Jackom, do ktorého sa zabuchla. To bolo ešte v predchádzajúcich častiach. Na lodi bude vskutku - RODEO, lebo títo ľudia, sú extrémne nabrúsení, jedna baba je tehotná, ďalší je v kajute s Aliciou, či posledný, mieri zbraňou do hlavy Travisovi, aby naštartoval jachtu, zatiaľ čo Strand, vzal nohy na plecia. Inak, táto epizóda sa zaoberá Strandovov minulosťou, cez flashbacky, kde som sa o ňom dozvedel, jednu vec. A aby toho nebolo ešte málo, tak do deja, vstúpia ďalšie postavy, ktoré majú niečo spoločné s týmito výtržníkmi, čiže unesú Aliciu a Travisa. Som zvedavý, ako sa to vykryštalizuje... Obľúbená postava - ALICIA CLARK. ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začíná se nám to příjemně rozjíždět a seriál začíná pomalu ale jistě převyšovat kvality originálu. Nemohu si pomoc, ale to prostředí na vodě je zajímavější než na souši. Jasně nemůže to trvat věčně, ale zatím ty kvality jsou dobré a každý díl začíná být výživnější. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mladej nezvládne hlídku a vpustí na palubu tři lidi. Jenže místo pomoci se jim dostane hořké potupy a jsou zajati. Kapitán Strand bere roha, ale střelba ho nemine. Na povrch vypluje, že jeden z nich je hlas z vysílačky.... 50% ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama