Reklama

Reklama

Dělníci smrti

(pořad)
Trailer
Publicistický
Česko, 2015, 8 min

Obsahy(1)

Zavedeme vás na místa, která souvisí se smrtí a umíráním. A ukážeme vám je tak, jak jste je ještě neviděli. Zároveň vám představíme lidi, kteří o smrti a umírání vědí takřka všechno. Dívejte se na Dělníky smrti - a rozhodněte si o vlastním konci. Protože - dobrý konec, všechno dobré. (StreamCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

karolina.val 

všechny recenze uživatele

Téma často tabuizované, ale přesto nutné a v tomto pořadu velmi dobře zpracované. Nelze se tvářit, že smrt neexistuje. Je všude kolem nás, nikdy nevíme kdy přijde a i když je očekávána, člověk mnohdy neví, co lze skutečně předvídat. Citlivě, ale věcně vyprávěné příběhy z různých prostředí nám dávají nahlédnout na něco, co jednou čeká všechny z nás. ()

janemary 

všechny recenze uživatele

Tento dokument velice oceňuji. Dala bych ho sledovat povinně. Smrt je součástí života. Lidé by měli o ní mluvit a hlavně říkat svá přání. Pak bychom měli možnost je plnit a být si rozhodnutím jiistí. Že tak to ten námi milovaný človíček chtěl. Mám závěť,mé děti ví,co bych si přála. Nebudu psát o mamince a jejím umírání... Bylo to těžké hlavně pro ní. Opravdu velmi ,velmi přínosný dokument. Oceňuji sílu zúčastněných - smekám a děkuji. ()

Reklama

Judy24 

všechny recenze uživatele

Stream mě poslední dobou motivuje k překonávání strachu z kde čeho. Zvládla jsem shlédnout porážku všech možných zvířat díky Jídlu s. r. o. a Dělníci smrti mě zase nutí přemýšlet o něčem, čeho se tak nějak přirozeně bojím, jako skoro všichni. O což jim zjevně šlo. Mohli by jít trochu víc do hloubky, vůbec bych se nezlobila, ale zatím to podle mě zvládají velmi dobře. Balancují na hraně toho, co je vhodné a etické, ale během čtyř epizod jsem neměla pocit, že by přepadli na špatnou stranu. ()

Bernyz 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý projekt Jakuba Klingohra. Nenásilně a postupně dostáváme informace o lidech a místech spojených s naší smrtí. Smrt se týká nás všech, a proto je zajímavé vědět, co všechno se s naším tělem stane. Klingohorova zkušenost z televizní žurnalistiky je zde patrná a ví na co „dělníků smrti" ptát. Vizuální a technická stránka pořadu také perfektní. ()

silak_xup 

všechny recenze uživatele

Docela jedinečný pořad o všem co nějak souvisí s tím, co se s námi děje po tom, co zemřeme. Člověk o týhle věci vůbec nepřemýšlí, nebo já ve svejch osm a dvaceti vůbec ne, no a tady se dozví co se pak s jeho tělem děje, podívá se na zajímavé profese, např. ,,spalovači mrtvol´´ to je fakt úlet práce - na druhou stranu, nic šílenýho na tom vlastně není, je to vlastně to nejpřirozenější. Určitě zajímavý námět pro pořad, který ale slabší povahy nemusí unést. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama