Reklama

Reklama

Dělníci smrti

(pořad)
Trailer
Publicistický
Česko, 2015, 8 min

Obsahy(1)

Zavedeme vás na místa, která souvisí se smrtí a umíráním. A ukážeme vám je tak, jak jste je ještě neviděli. Zároveň vám představíme lidi, kteří o smrti a umírání vědí takřka všechno. Dívejte se na Dělníky smrti - a rozhodněte si o vlastním konci. Protože - dobrý konec, všechno dobré. (StreamCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

Judy24 

všechny recenze uživatele

Stream mě poslední dobou motivuje k překonávání strachu z kde čeho. Zvládla jsem shlédnout porážku všech možných zvířat díky Jídlu s. r. o. a Dělníci smrti mě zase nutí přemýšlet o něčem, čeho se tak nějak přirozeně bojím, jako skoro všichni. O což jim zjevně šlo. Mohli by jít trochu víc do hloubky, vůbec bych se nezlobila, ale zatím to podle mě zvládají velmi dobře. Balancují na hraně toho, co je vhodné a etické, ale během čtyř epizod jsem neměla pocit, že by přepadli na špatnou stranu. ()

silak_xup 

všechny recenze uživatele

Docela jedinečný pořad o všem co nějak souvisí s tím, co se s námi děje po tom, co zemřeme. Člověk o týhle věci vůbec nepřemýšlí, nebo já ve svejch osm a dvaceti vůbec ne, no a tady se dozví co se pak s jeho tělem děje, podívá se na zajímavé profese, např. ,,spalovači mrtvol´´ to je fakt úlet práce - na druhou stranu, nic šílenýho na tom vlastně není, je to vlastně to nejpřirozenější. Určitě zajímavý námět pro pořad, který ale slabší povahy nemusí unést. ()

Reklama

boshke 

všechny recenze uživatele

Začátek slabší (asi i díky tomu, že díky Spalovači by pro většinu našinců krematorium nemělo být nic nového), ale skrz díly jako Továrna na rakve, Pohřební hudba či Kolik stojí smrt jde seriál nahoru. Všechno to bylo dosti zajímavé, pro mne však z tohoto seriálu plyne jedna zásadní věc - požádat příbuzné, aby se mých ostatků zbavili nejlevnějším (ne)legálním způsobem a ušetřené peníze na mou počest, jak zákon káže, prochlastali... 80% ()

Bernyz 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý projekt Jakuba Klingohra. Nenásilně a postupně dostáváme informace o lidech a místech spojených s naší smrtí. Smrt se týká nás všech, a proto je zajímavé vědět, co všechno se s naším tělem stane. Klingohorova zkušenost z televizní žurnalistiky je zde patrná a ví na co „dělníků smrti" ptát. Vizuální a technická stránka pořadu také perfektní. ()

karolina.val 

všechny recenze uživatele

Téma často tabuizované, ale přesto nutné a v tomto pořadu velmi dobře zpracované. Nelze se tvářit, že smrt neexistuje. Je všude kolem nás, nikdy nevíme kdy přijde a i když je očekávána, člověk mnohdy neví, co lze skutečně předvídat. Citlivě, ale věcně vyprávěné příběhy z různých prostředí nám dávají nahlédnout na něco, co jednou čeká všechny z nás. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama