Reklama

Reklama

Recenze (3)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriller z produkce Image organization. Na vhs od Intersonicu zaujal tím, že jako jeden z mála byl mládeži do 18 let nevhodný, ale mimo jedné scény jsem nic drastického neshledal. Jednou se to vidět dá.55% ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Thriller o psychopatickom zabijakovi, nič nové na svete, takých sú natočené stovky, no tento zaujme presvedčivým Tobinom Bellom v hlavnej zápornej úlohe, s tým jeho ksichtom sa pre takéto úlohy narodil, fakt mu veríte všetko a je vám na prvý pohľad odporný. Aj Kim Delaney ako jeho múza je veľmi fajn, dobre sa na ňu pozerá, kazí to len nevýrazný Gary Hudson v úlohe detektíva. Ale scenár tiež celkom ujde, aj keď jeden akože prekvapivý zvrat nebol vôbec prekvapivý, no mne sa na to príjemne pozeralo, vedel by som si predstaviť s ústrednou dvojkou filmovú sériu alebo aj seriál. ()

horor2 

všechny recenze uživatele

Kriminální thriller, známý z videopůjčoven VHS pod názvem Ďábelský zabiják, ve kterém agentka FBI (Kim Delaney) pátrá po sériovém vrahovi (Tobin Bell), který si užívá její náklonnosti a hraje si s ní. ()

Reklama

Reklama