Špatný vliv

USA, 1990, 99 min

Curtis Hanson

Trevor Jones

• Radyo

Nebylo to špatné, ale trochu bylo znát, že Rob Lowe má už svůj vrchol slávy za sebou, zatímco James Spader teprve před sebou.(22.7.2002)

Rozpočet $-miliónovTržby USA $12,626,043Tržby Celosvetovo $-(2.12.2008)

• mandes

rozpočet : ? tržby americke : $12,626,043(8.1.2007)

Mrazivý James Spader na všetko nestačí, ale dá sa to.(19.1.2006)

Nějak to nesplnilo očekávání. Jestli jsem to dobře pochopil jedná se spíše o psychologický thriller. Mladý úspěšný muž trpí nedostatkem sebevědomí a to mu do žil "naleje" záhadný muž odnikud, který si duševního loosera postupně úplně podmaní. Film se dost táhne, postupně děj houstne, a pak to jde do finále od kterého jsem právě čekal víc. Oba herci v hlavních rolích dobří, ale pro pomalé tempo bych se na to hned tak nedokázal znova podívat. 60%(9.1.2012)

• Smileface

Tenhle film mohu doporučit zejména lidem,kteří rádi spí u televize ;-) i když,čekal jsem to horší.(10.3.2004)

Rob Lowe toho psychopatickyho manipulatora dotahl k dokonalosti tenhle film ma opravdu spatny vliv ukazuje jak premenit cloveka k obrazu svemu jenom spad obcas pokulhava a ten konec je nejasny lehce nadprumerny kousek se zajimavym nametem ktery ale mohl byt vyuzit i lip(20.1.2012)