Reklama

Reklama

Katy Perry: Prismatic World Tour

(koncert)
  • Česko Katy Perry: The Prismatic World Tour (více)
Hudební / Dokumentární
USA, 2015, 116 min (Director's Cut: 88 min)

VOD (1)

Obsahy(1)

Koncertní film Katy Perry: Prismatic World Tour nabízí smyslovou explozi plnou dech beroucích divadelních čísel a nakažlivých popových písní, díky kterým je Katy právem považována za jednu z největších hvězd současné populární hudby. Turné, na jehož výsledné podobě se podílel režisér Baz Halpin společně s Katy, přináší fanouškům vizuálně podmanivou show, která odráží zpěvaččinu neskonalou vášeň pro zábavu i umění. (HBO Europe)

(více)

Recenze (17)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Věřím tomu, že být přímo v hale v té atmosféře bude jinej zážitek, než se na to dívat v TV. Ale to nic nemění na některých faktech. Pop je pozlátko. Musí to hodně blikat, musí to být show a jak známe K. Perry z klipů, tak je to i tady. Je to hodně výpravný, barevný a hlavně je to dělaný "na oko". Ale není všechno zlato, co se třpytí. Potlesk zaslouží především kapela a vokalistky, který to odzpívaly celý naprosto precizně, zatímco Katy je často pod tónem, některý refrény nechala zpívat jen ty vokalistky (je jasný, že ví, kde to nedá) a kdyby tam ty holky neměla, byl by to průser. To je tak, když se upřednostní choreografie na úkor zpěvu. A je to škoda. Ale (především) mladý pubertální publikum v hale je nadšený, že vidí svůj idol, baví se a je nadšený. ()

Yeosol 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem žádný koncert neviděl - ani na nějakým médiu, ani naživo. Když měla Katy Perry koncert v únoru roku 2015 v Praze, hořce jsem litoval, že tam nemůžu jít a celou tu její mega show si užít na vlastní kůži. Nicméně jsem si počkal na její koncertový dvouhodinový filmek a s obrovskou radostí musím konstatovat, že to bylo opravdu bombastické a megalománské se vším všudy. Katy Perry je moje nejoblíbenější zpěvačka (říkejte si co chcete, i když jsem kluk) a neuvěřitelně jsem se bavil po celé dvě hodiny. Když si k tomu připočtěte úžasnou choreografii všech zúčastněných, spoustu Katyiných oblíbených kostýmů, duhových barev, kytiček, nafukovací auto, jednoho koně, kočičí vystoupení, tisíce balónků, laserovou a světelnou show, trojúhelníkový design kulis, zpěvaččiny slavné a nezapomenutelné hity, okořeněné několika povedenými vtípky (S Katy musí být v reálu fakt sranda s velkým S) a dojemnými momenty (selfie s fanynkami, žádost o ruku jednoho mladého páru během písně "Unconditionally") je to z toho koncert, který se musí prostě vidět a který se nezapomíná. Za mě jasný plný počet hvězd, a pokud u nás ještě někdy bude koncertovat, vyrazím stoprocentně a nenechám si ji ujít. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Káča začala robiť hudbu pre "dospelých" až od ďalšieho albumu a ten bol, tak nejak neprekvapivo, prepadák. Show je pripravená skvele, ale čo ma neskutočne iritovalo, boli príhovory počas piesní, zbytočne dlhé, pokojne mohla stihnúť dať dve piesne navyše. Taktiež som bol prekvapený, že publikum na tribúnach poväčšinu času sedelo, lenže dnes nie je dôležité si koncertu užiť, ale hlavne si ho natočiť. Katy pripravila aj reč ohľadom "selfie disease", ale nakoniec si urobila s fanúšičkou usfie, alebo ako to nazvala. Vzhľadom na novú, kvalitnejšiu produkciu bolo zrejme nasledujúce turné lepšie. ()

bohemia_regent 

všechny recenze uživatele

Fyzické přednosti KP snesou, hlavně od pasu dolů, nejpřísnější měřítka. Se zpěvem je to horší, s úrovní repertoáru (nenápadité popěvky na jedno použití) ještě horší a se vkusem, tedy spíš nevkusem, v jehož duchu probíhá celý koncert, úplně nejhorší. Zpěvaččina image z nesourodého mixu zastydlého diblíka a afektované panovačné rádoby femme fatale, která ovšem pod vnější maskou skrývá dobré srdce (dárek pro mladou fanynkou, která má v den koncertu narozeniny a úplnou náhodou se nachází přímo pod pódiem, aby mohla být obšťastněna společným selfíčkem se svým idolem), do toho všeho dokonale zapadá. -------- V titulcích pořadu uvedeno: originální název The Prismatic World Tour. ()

HonzyR 

všechny recenze uživatele

Naživo člověk překousne asi mnohem víc. Když jsem na ní byl v únoru v Praze tak jsem ten její zpěv nějak neřešil (věděl jsem dopředu že neumí zpívat), show hezká určitě nákladná. Ale když jsem se potom díval na youtube na liveko tak už to prostě nebylo ono. Zpěv se nedal poslouchat a část s kočkama byla extrémně kýčovitá. Z Katy se stala stejná figurka jako kdysi z Rihanny a Lady GaGa. A Kylie s Madonnou se jejímu titulu nejvíce výdělečné zpěvačce roku 2014 jen pousmívají z rohu :)) Takže hodnotím jen její písničky (které fakt zbožnuju) a tu super atmosféru naživo. __70%__ ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Záznam obsahuje záběry ze dvou koncertů z Austrálie při turné na konci roku 2014. (novoten)

Reklama

Reklama