Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pytláctví ke kraji odjakživa patřilo a vyrabované jelení obory nejsou případem pro kriminálku. Tedy jen do chvíle, než se pod sněhem v železech najde zavražděný hajný... (Česká televize)

Recenze (30)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Slepičková, hajnýho de facto jste nenašla vy, ale jeho čokl. Neměl by ten případ dělat on?" Tak detektiv Slepičková si v tomto případu svou hanlivou přezdívku Slepice naprosto zasloužila. Dokonce se vybarvila jako Zmrzlá slepice. Taky mě pobavila Frau Špiritus a znuděná hláška Only People mě dostala do kolen. Jinak bych si tentokrát policejní práci na místě činu dovolil označit za diletantskou, ohýbání trestního řádu za nepřiměřené a oddávajícího kněze, který není kněz, za cosi podivného mezi nebem a zemí. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další pěkný díl kriminálky, kde mi vskutku nevadí osobní problémy policistů. Vrah byl tentokrát sice jasný již celkem brzy i pro mě, ale pěkná pointa napravila závěrečnou pasáž, kdy byl děj byl dost překombinovaný. Nejzajímavější ovšem bylo, že Kuneš se i usmál a černý humor v dnešním dílu zazněl i anglicky. "Střílel jste někdy na jelena?" "Jen na lidi!" :-) ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já už v tom mám jasno, scénárista prostě zkouší, co všechno vydržím, než to vzdám a předčasně seriál odpískám. Jenže tady jste, pane Pachle, narazil! Já jsem totiž tvrďák, který se pro zocelení nervů prokousal už čtyřmi sériemi The 100! Takže nic vzdávat nebudu, přestože se ze seriálu stal totální absurdistán, ve kterém běhá Slepičková po lese, protože se pošťačka bojí psa a Kuneš svým třetím okem opět vidí celý případ, předčasně ukončuje falešné svatební obřady a hraje si na Jánošíka (pro anglicky a americky mluvící- Robina Hooda). ()

huspenina33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Svatbu jsem nepochopil. Proč je oddává farář, který není farářem, těžko to pak asi platí :-) vrah zase celkem jasný po cca 20 minutách, díky blbě rozostřené kameře, ale i díky menší dedukci. Jenom hlášky ONLY PEOPLE to nezachrání. Nerozumím taky proč se nehledali ty peníze?? Proč je Kuneš nechtěl po vrahovi, který notabene chtěl zabít jeho kolegini. Tyhle podivnosti a absence jakéhokoliv překvapení, zvratu ve vyšetřování to kazí. Jinak super prostředí, dobrá atmosféra, která by se určitě dala rozvinout do zapeklitějšího případu, ale asi za hoďku se toho moc nestihne. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pytláci jsou svině o tom žádná a jsou špínou tohoto dílu. Taky dostali, co si zasloužili, nicméně Kuneš a spol to rozhodně nebudou mít jednoduché ani tentokrát. Slepice konečně přestane být pasivní – už bylo na čase – Asi nejvíc se mi líbili záběry na „vysokou“ – to byla opravdu nádhera. Atmosféra taky nebyla nejhorší – jde vidět, že Jan Pachl konečně pochopil, jaké chyby dělat v Cirkuse Bukowsky a tady se je snaží minimalizovat – teď ještě pořádně zapracovat na důvěryhodnosti některých momentů a vážně bych byl spokojený. 60% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (5)

  • Tento díl se natáčel na Božím Daru, Jáchymově, v kapli Suchá, bývalých kasárnách Hřebečná, Merklíně a na rozhledně Bleiberg u Bublavy. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama