Reklama

Reklama

U2: Beautiful Day

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Hudební / Krátkometrážní
Velká Británie, 2000, 5 min

Recenze (8)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Nestává se mi často, že by se mi líbil první single z alba od U2. Tohle není žádná výjimka. Plytký rock, který ale posluchači přesně řekne, jaký zvuk bude mít album ATYCLB. Plytký klip, který by dokázala vymyslet a zahrát jakákoliv kapela (i když v dnešní době asi příliš ne vzhledem k bezpečnostním podmínkám na letištích). Myšlenka je ale hezká, za to ta jedna hvězda. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"It's a beautiful day, don't let it get away." Život je plný nádherných dnů a to zejména od chvíle, kdy jsem si uvědomil, že už nikdy nebudu tak mladý a krásný, jako jsem dnes. A platí to pro každý další den mého života. I U2 si svůj Beautiful Day uměli užít a já k tomu mohu jen poznamenat, že když hraje skvělá kapela skvělý song, tak ani ten klip nemůže dopadnout špatně. A to ani v případě, kdy nepochopím, proč Bono jednu slečnu osahával, s druhou se pral o kufr a třetí sežral jablko. Asi to mělo nějak hlubší smysl, který nikdy nepochopím, ale rozhodně jsem přesvědčen o tom, že dostat hrající kapelu pod startující letadlo se dalo o něco přesvědčivěji. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Beautiful Day je moja najmenej obľúbená pieseň z celého comebackového albumu (ako povedal Petr Muk, hoši tak trochu vykradli The Sun Always Shines on TV od A-ha), ale pre klip to neplatí. Ten sa Akerlundovi vydaril a človek má hneď chuť si niekam vycestovať, stráviť nejakú tú hodinku na letisku a možno v kútiku duše dúfať, že tam stretne Bona a ten mu odkusne z jablka. Proste že zažije krásny deň. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Mám tento klip rád. Spojenie hudby U2 a letiskovej haly ( a následne aj prelietavanie CGI lietadiel nad ich hlavami ), akosi ide do kopy. Taká malá legenda. ()

Reklama

Reklama