Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh se odehrává v 15. století v Evropě, které je dobou temna. Mladý chlapec jménem Travis, přezdívaný Tee, je prodán do otroctví, odkud ho vykoupí Raydoor (podle jiných zdrojů Baydool), aby z něho učinil svého učně. Když si uvědomí, že právě Tee je předmětem proroctví, zjeví se mu jeden z rytířů Delta, tajné organizace pomáhající lidstvu.
Vycvičený Tee se stane členem rytířů Delta a tím i spojencem Leonarda, který pochází z jakéhosi malého městečka Vinci. Spřátelí se i s dívkou z taverny, která se jmenuje Thena. Společně se sledováni Lordem Vultarem vydávají hledat ztracený Archimedův poklad. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Náhodou jsem tento film viděl v televizi. Protože jsem přitom prováděl i jiné činnosti, bohužel to tak zůstalo po celou dobu filmu, jelikož mě nic nenutilo dívat se na film souvisle. Předpokládám, že je film určen spíš mládeži do patnácti let, protože náplň i zpracování filmu tomu odpovídá. Žádné ostré souboje, všehovšudy jen pár honiček. ()

drankeryth odpad!

všechny recenze uživatele

Vraj fantasy film,,ha ha. Ten komicky carodejnik, mal byt akoze fantasy prvok? Pretoze nic som nepostrehol, co by mi nieco pripomenulo fantasy zaner a ten dej ani nehovorim. Taky pozliepany pribeh do neatraktivneho celku som uz dlho nevidel. Pre mna je to jednoznacne brak a dost nudny. ()

Reklama

Reklama