Reklama

Reklama

Voják 4: Pohyblivý terč

  • USA The Marine 4: Moving Target (více)

Wrestlingová hvězda Mike "Miz" Mizanin se vrací jako americký hrdina Jake Carter v tomto novém, akcí nabitém vojenském dobrodružství! Carter, který teď pracuje pro soukromou společnost, je pověřen úkolem chránit krásnou informátorku (Summer Rae) před bandou těžce ozbrojených žoldáků. Ti byli vysláni zkorumpovaným armádním dodavatelem, aby ženu zabili, stejně jako každého, kdo se jim připlete do cesty. (HBO Europe)

(více)

Recenze (39)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Celkem fajn poctivý akčnak. Poctivý protože akce tu fakt je po cely film.. jen mi tentokrát nesedly postavy, tak jsem neměl možnost se do toho tak vžít i když jsem se snažil..kvalita a zprácovani chvalitebne, nepůsobí to amatersky jako většina dnešních beček. Slabší jak trojka, přesto lepší než dvojka. Dobré. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Já jsem asi jediný, komu se ta trojka líbila asi víc. Sérii Marine mám rád. Je to srdeční záležitost. WWE filmy mě baví, jako celé WWE. The Miz se mi v nich moc líbí. Dokázal bych si ho představit jako herce. Ovšem rozhodně bych nedával další filmové role Summer Rae! To-bylo-strašné! Celý film není špatný, ale jde kvalitou sestupně dolů. Realtivně solidní příběh, pěkné prostředí, efekty a akce moc fajn, hudba dobrá. Ale posledních 20 minut už nemělo šťávu. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Predosly diel som nevidel, lebo ma nezaujal herec v hlavnej ulohe a vlastne ani prve dva diely ma prilis nebavili. Ale kedze tentokrat to reziroval videobeckovy kral prestreliek William Kaufman, tak som neodolal. A technicka stranka rozhodne nesklame. Na film za necela 2 mega to vyzera paradne. Solidny uvod s prepadnutim konvoja, slusne vystrielanie policajnej stanice, finalne pobehovanie po lesiku s nonstop prestrelkami. Technicka stranka je bezchybna a vsetko to je natocene prehladne, ale cely cas som pouzival slova ako slusne a solidne, pretoze som mierne sklamany. Predsalen tym prestrelkam chyba zivocisnost a nekompromisnost aku obsahovali Kaufmanove filmy Prodigy a hlavne Sinners & Saints. Skoro to pôsobi ako taka zakazkova rutina. Ale Kaufmanovska rutina je stale o niekolko tried vyssie ako u väcsiny sucasnych videosrackarov typu Ernie Barbarash alebo Waxman. Na druhej strane tu maju o nieco väcsi priestor bitky a tie su dost dobre. A k zapletke. Je jednoducha. Namakany chlapik musi chranit zensku a cely cas maju v pätach elitne komando zabijakov. Celkom to funguje, len skoda, ze hlavneho hrdinu hra svalovec bez stipky charizmy. Zenska ktoru ma chranit tiez dvakrat sympaticka nie je a hlavneho zaporaka mi pre jeho neschopnost bolo skoro az luto. Mna aspon potesil Paul McGillion zo Stargate v ulohe typicky hlupej policajnej figurky. :). Takze vysledkom je dobry priemer s mnozstvom prestreliek, ktory potesi fanusikov DTV akcnych filmov. Potencial tu bol väcsi ale sucasne Seagalovky a Van Dammovky to strci do vrecka. Davam relativne spokojnych 5/10. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Ano zvědavost mě donutily dávat tomu šanci a taky to že bych se na to klidně podíval ale pořád nedostávám víc abych chtěl další vojenskou záležitost. Jsem rád když film má další a další pokračováni a ano zamrzí když je tam pokaždé někdo jiný ale prosím když jdete dál dejte mi každý díl něco nového lepšího. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|73%| Tak tohle se teda povedlo. Na to, že je v poslední době děsná bída na akční videobéčka, tak jsem mile překvapen. První dva vojáci jsou super filmy na 4* a tohle se jim skoro vyrovnává. Třetí Voják byl neskutečný brak a omyl – nechápu to. Tento 4 díl mi to docela vynahradil. Příběh celkem ujde, ikdyž ničím nějak moc nepřekvapí. Nějakou tu zapamatovatelnost by to chtěla a vyměnit tu ženskou, která mě po celý čas filmu celkem štvala. Jinač, akce byla na béčkové poměry perfektní. Kaufman je opravdu zdatný režisér. Výborně natočené přestřelky a i nějaké ty souboje a i jiné akce. No, furt se tu něco děje, hned od začátku, není šance se nudit. No, není co už nějak dodávat. Rozhodně by se toho dalo spoustu vylepšit, ale to je fuk. Slabší 4* dávám rozhodně zaslouženě. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama