Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agnes žije v pokojnom manžalstve a viac-menej sama sa stará o sedemročného syna. Jej manžel totiž nemá na rodinu čas. Jedného dňa Agnes stretne Vincenta a vyvinie sa medzi nimi hlboký vzťah. Keď sa zamilovaná Agnes dozvie, že jej manžel má milenku, rozhodne sa od neho odisť. Ten jej však oznámi, že sa syna nevzdá a bude o neho bojovať. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Pierre 

všechny recenze uživatele

Skutečně jako ze života. Krom těch stereotypních milostných scének, jsem si dokázal všechny dialogy a situace bez problémů představit v rutinním životě, který film vlastně má ukazovat. Problémem je ale nevýrazné a nenápadité zpracování. Příběh tak nějak probíhá, ale nic neevokuje.. Jako, je to příjemný filmík, ale už teď bych nedokázal vyprávět nějákou scénu z něho. Zkrátka, chyběla mi zdě nejáká přidaná hodnota, pro francouzské filmy tak obvyklá. Prostě, něco, co by vypadlo z té omáčky. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Chvilami mi to pripominalo kvalitnu reziu Woody Allena, ale napokon som sa lepsie pozrel, a zistil som, ze to natocil Francois leterrier. kazdopadne obycajne dialogy naprosto prevladaju, to dodrzuje aj tento film. Trochu moc deja sa odohravalo po interieroch : 70 % ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Docela ze života, ale zároveň nudné. Rodina je základ státu, a Masaryk by tenhle film asi schválil. Výborný dabing Elišky Balzerové, jejíž první promluvení evokuje známé S tebou mě baví svět, v němž má "podobnou" postavu matky od rodiny, zkroušené nesvědomitým mužem. Léotard byl opravdu sympaťák. Pěkná byla Laurence de Monaghan v malé a hodně smutné roli závislé Anny. ()

rt12 

všechny recenze uživatele

Žijí si dennodenní rutinu života. Oba cítí jak jim život teče mezi prsty. On rozvedený s dcerou na víkend. Ona s netečným, tak trochu majetnickým manželem. Toho zajímá pouze on a jeho práce. Syna využívá jako prostředek k vydírání. Klasická otřepaná zápletka , prostě nic zvláštního. Přesto mě tento film zajímá a mám ho ráda. Nevím snad pro atmosféru, k vůli výborně zahraným postavám, nebo jenom pro tu klasickou otřepanou zápletku..... ()

Zajímavosti (1)

  • Předloha, podle které film vznikl, byla vydána v češtině pod názvem „Jdi za mámou, táta pracuje!“. (sator)

Reklama

Reklama