Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě sestry, Amanda, 11, a Laurel, 16, utečou od svých adoptivních rodičů a přespávají různě po ubytovnách nebo kdekoliv se dá. Ale když zjistí, že je Lauren těhotná, dojde jim, že tuto situaci nemohou samy vyřešit. Nemají se kam uchýlit, a tak se nakonec rozhodnou unést Elaine, úřednici z kojeneckého ústavu. Ale zdá se, že Elaine potřebuje Manny a Lo stejně jako ony ji. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (37)

kolodej1 

všechny recenze uživatele

povedený nezávislák, při jehož sledování je třeba trochu přimhouřit oko, protože logiku, že by jen tak proplouvaly holky životem a nikdo by po nich nepátral není právě nejreálnější. Když si ale odmyslíme tenhle moment, tak vidíme originální příběh, ve kterém se postupně mění role rukojmí, dokonce rukojmí má svoje vlastní rukojmí. Nenápadný snímek, žádný velký dramatický, dynamický příběh, film má pomalejší tempo, ale přesto vůbec nenudí. Asi hlavní atrakcí je pak mladičká Scatlett Johansson, která už tehdy ukazovala svůj talent a rodící se půvab. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Těhotná ženská v obr montérkách od krtečka, matka, co dělá karbanátky a jedna užvaněná ženská, jež každému předhazuje své názory ohledně těhotenství a následných módních doplňků pro (řečí Chinaski) malé sviště. K tomu všemu přidejte obrovskou nudu a mizerný scénář. Díky Bohu za tě, malá Scarlett! 30% ()

Reklama

marrrrian 

všechny recenze uživatele

Malá Scarlett ukázala, že v nej niečo je a film rovnako tak. Pekná oddychovka, žiadny ždímač emócií, alebo zbytočného napätia. Ide si svojou cestou, nenútene sa rozvíja a ostane po ňom príjemný pocit (za čo vďačí aj poskromnému množstvu dobre zahratých rolí). Ďalší z takých tých filmov, ktoré sa cez daždivý víkendový večer ukážu ako dobrá voľba. ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Na začátku jsou dvě děti. Poté jedno dítě a jedna dospělá. Náhle zde máme dva dospělé a jedno dítě. Závěrečný počet? Jedno dítě a tři dospělí. Excelentní komediální drama se skvělým alternativním nádechem, jenž nádherně doplňuje film o dětské fantazii a dalších krásným vlastnostech, jako jsou neschopnost falše či jakéhokoli maskování svých emocí. Velmi jasně nastolená situace a skvostný vývoj děje, podtržený precizní, jemnou režií. Velmi skromný, nicméně dokonale sedící hudební doprovod mne v některých chvílích nutil k nejvyššímu hodnocení. A Scarlett? Nelze ji zde nemilovat...v originálním znění, samozřejmě. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Z Manny and Lo se vyklubal klubák se sympatickým obsazením - a tím nemyslím jen Scarlett, ale i všechny další herečky. Líbilo se mi prostředí amerického venkova a to, že film by se mohl odehrávat i kdekoli jinde, kde se sejdou dvě osamělé sestry a jedna postarší žena, která není úplně spokojená se svým životem. Víc takových amerických (nezávislých) filmů. A snad jen detail k oficiálnímu textu distributora: Elaine není úřednice z kojeneckého ústavu, ale prodavačka v obchodě se zbožím pro kojence. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama