Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě sestry, Amanda, 11, a Laurel, 16, utečou od svých adoptivních rodičů a přespávají různě po ubytovnách nebo kdekoliv se dá. Ale když zjistí, že je Lauren těhotná, dojde jim, že tuto situaci nemohou samy vyřešit. Nemají se kam uchýlit, a tak se nakonec rozhodnou unést Elaine, úřednici z kojeneckého ústavu. Ale zdá se, že Elaine potřebuje Manny a Lo stejně jako ony ji. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (37)

kolodej1 

všechny recenze uživatele

povedený nezávislák, při jehož sledování je třeba trochu přimhouřit oko, protože logiku, že by jen tak proplouvaly holky životem a nikdo by po nich nepátral není právě nejreálnější. Když si ale odmyslíme tenhle moment, tak vidíme originální příběh, ve kterém se postupně mění role rukojmí, dokonce rukojmí má svoje vlastní rukojmí. Nenápadný snímek, žádný velký dramatický, dynamický příběh, film má pomalejší tempo, ale přesto vůbec nenudí. Asi hlavní atrakcí je pak mladičká Scatlett Johansson, která už tehdy ukazovala svůj talent a rodící se půvab. ()

Damnsinead 

všechny recenze uživatele

Drama šité horkou jehlou. Herecké výkony třech hlavních představitelek jsou výborné, o tom žádná. Na začátku mě film zaujal, jak se ty dvě potloukají, kradou a spí v neobydlených domech., Jenže tohle skončí, když unesou Elaine, a z filmu se stane fraška. Nakupí se tady pěkná snůška nesmyslů a nedomyšlených scén. Při únosu Elaine dívky nadělaly v obchodě pěkný binec, ale nikdo se nad tím nepozastaví. Nikdo je nehledá, nikdo je nechytí. Rukojmí má dalšího rukojmí. A to dítě na konci je na novorozence nejen příliš čisté, ale i příliš velké. Slabé tři hvězdy ()

Reklama

jitrnic 

všechny recenze uživatele

Sice jsou zde obsažena snad všechna klišé amerických nezávislých filmů (ano, toto slovní spojení již také bohužel existuje), ale je to aspoň trochu originální osazenstvem, ve kterém vyniká mladičká Scarlett Johansson (která mi přišla oduševnělejší a schopnější herečka, dokud nedospěla, nemůžu si pomoct). ()

Qasa 

všechny recenze uživatele

Obsah včetně závěru: Sestrám zemře matka, alkoholička a feťačka. Starší unese mladší (Scarlet Johannson) z pěstounské péče a jedou. Skrývají se před policajty, kradou potraviny a přespávají v ukázkových domech. V pokročilém stádiu té starší konečně dojde, že je těhotná. Najdou si opuštěnou chatu a z městečka unesou osamělou prodavačku miminkovského zboží. Ta nejprve odmítá jíst, ale pak začne dívkám pomáhat a starat se o ně, dokonce i omráčením majitele chaty. Po jeho útěku se musí vydat opět na cestu, ošetřovatelku vyhodí z auta, ale pak začnou stahy a tak se vrací na místo, kde ji nechaly. Ona tam čeká. Proběhne porod a pak už osvobozená prodavačka veze dívky někam daleko, kde by se mohly všechny společně usadit. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Vysloveně jsem potřebovala něco, co potěší duši a tenhle nenápadný snímek splnil téměř všechny moje parametry na včerejší večer. Všechny tři děvčata byly báječný a hlavně po mně nechtěly, abych ronila slzy od začátku do konce i když to byl docela smutný příběh. Jo, povedlo se a dvanáctiletou Scarlett opravdu nešlo jen tak přehlédnout. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama